Jump and Destroy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Tankla düşman üssüne giriyoruz.

Jump and Destroy, geliştirilebilir savaş tanklarını kontrol ettiğiniz bir mobil arcade shooter oyunu. Kendi tasarladığınız tankla daha doğrusu yıkıcı savaş aracınızla düşman üssüne giriyorsunuz. Evet, düşman tankları, savaş helikopterleri, mayınlarla tek başınıza mücadele etmek zorundasınız. Acımasız düşmanlarla karşılaşmaya hazır mısınız?

Android platformunda ücretsiz indirilebilir tek kişilik tank savaş oyunu olarak yerini alan Jump and Destroy, görsel açıdan günümüz mobil oyunlarına kıyasla biraz zayıf kalsa da efektleriyle  etkilemeyi başarıyor. Oynamaya başladığınızda zor bırakacağınız türde bir tank oyunu.

Oyunda kara ve hava saldırılarını savuşturarak ilerliyorsunuz. Yolunuza çıkan her şeyi yıkıp geçiyorsunuz. Buldozer tankları, kara mayınları, savaş helikopterleri dahil 16 farklı türde düşman sizi bekliyor. Düşmanların sayısının çok olması gözünüzü korkutmasın. 20’nin üzerinde güçlendiriciyle sahip olduğunuz tankı tam bir savaş makinesine dönüştürebiliyorsunuz. Ayrıca mega boost’u aktifleştirerek ateş gücünüzü artırabiliyorsunuz. Bu arada puan odaklı saldırı modu ve ele geçirme (fethetme) modu olmak üzere iki oyun seçeneği mevcut.

Erkan Calp

Jump and Destroy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
248.4 MB DOSYA BOYUTU

Yolunuza çıkan her şeyi ezip geçin!

Jump and Destroy, yan bakış kamera açısından oynanış sunan tek kişilik tank savaş oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan ufak boyutlu tank oyununda tek başınıza düşman üssüne dalıyorsunuz.

Yolunuza çıkan her şeyi ezip geçtiğiniz, efsane patlama efektlerinin olduğu sürükleyici bir tank savaş oyunu Jump and Destroy. Türlü silah ve ekstra güçlendiricilerle savaş makinesine çevirebildiğiniz tankınızla düşman üssüne giriyorsunuz.

Buldozer tankları, helikopterler, mayınlar ve daha birçok engeli aşmaya çalışıyorsunuz. Yalnız düşmanların bir sonu yok! Kara ve havadan sürekli saldırı altındasınız. Hayatta kalabilmek için tankınızı çok iyi geliştirmeniz gerekiyor. Iskalama lüksünüz yok. Oldukça ufak bir alanda savaştığınızdan bir yere kaçma, sığınma şansınız da yok! Bu arada Score Attack Mode (Puan Saldırı Modu) ve Conquer Mode (Ele Geçirme/Fethetme Modu) olmak üzere iki oyun seçeneği var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tank Block Blast

    Tank Block Blast Android Oyunu İndir: Bu tank oyununda düşmanınız küpler
  • Trail Of Tank

    Takım arkadaşlarınız için ortalığı yıkıp geçiyorsunuz.
  • TankCraft 2: Build & Destroy

    Üssünüzü kurun ve düşmanı yok edin!
  • Tank Heroes APK

    Tank Heroes APK Android oyununda elle çizilmiş tankları kullanıyorsunuz. Mobilde tank oyunları oynuyorsanız tank savaşları üzerine kurulu bu yapımı kaçırmayın!
  • Micro Tanks Online

    İnternetsiz de oynanabilen tank savaş oyunu
  • War Machines

    Mobildeki en iyi çok oyunculu tank savaş oyunu
  • Tank Battlegrounds

    Tanklı battle royale oyun
  • Super Mega Death Tank

    Tek kişi düşman üssüne giriyorsunuz.