Jump Ball Blaster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu

Jump Ball Blaster, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Renkli görselleri ve zevkli kurgusuyla dikkat çeken bir mobil oyun olan Jump Ball Blaster, reflekslerinizi sınayıp eğlenceli deneyim yaşayabileceğiniz bir oyundur. Farklı topların kilitlerini açarak daha renkli bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Kullandığınız topları da geliştirerek daha güçlü bir konuma gelebileceğiniz Jump Ball Blaster oyununu mutlaka denemelisiniz. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Jump Ball Blaster telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi.

Jump Ball Blaster oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Jump Ball Blaster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
151 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu

Jump Ball Blaster, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak ön plana çıkan oyunda becerilerinizi sınıyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda farklı topların ve arkaplanların kilitlerini açarak daha renkli deneyim yaşayabiliyorsunuz. Renkli görselleri ve zevkli kurgusuyla dikkat çeken bir mobil oyun olan Jump Ball Blaster, aynı zamanda reflekslerinizi sınayıp eğlenceli deneyim yaşayabileceğiniz bir oyundur. Kullandığınız topları da geliştirerek daha güçlü bir konuma gelebileceğiniz Jump Ball Blaster oyununu mutlaka denemelisiniz. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Jump Ball Blaster telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi.

Jump Ball Blaster oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Time Jump

    Keyifli vakit geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Bottle Jump 3D

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Bridge Jump

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Color Ball Blast

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Pokey Ball

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Hollo Ball

    Keyifli ve sürükleyici bir mobil beceri oyunu