Jump Drive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Uzay boşluğunda tam bir görsel şölen sunan Jump Drive mobil oyununda en ölümcül tuzaklardan yara almadan kurtulun.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Jump Drive mobil oyunu, etkileyici bir uzay atmosferine sahip yarı sonsuz bir tür beceri oyunudur.

Jump Drive mobil oyununda ustaca hazırlanan tehlikeleri delip geçmeniz gerekiyor. En küçük bir boşlukta gaza basarak tereyağından kıl çeker gibi o tehlike topundan çıkmalısınız. Ayrıca oyun boyunca hedefiniz enerji hücrelerini toplamak olacak. Bu enerji hücrelerini topladıkça uzayda hayatta kalma süreniz de uzayacak.

Oyunda bir uzay gemisini yönlendireceksiniz. Sürekli olarak yatay bir eksende ilerleyen uzay gemisine yön vermenin tek yolu ise onu hızlandırmak. Yani gemi siz dokunmasanız da hareketine devam ediyor ancak siz hızını belirleyebiliyorsunuz. Hareketli bariyerleri, lazer tuzaklarını ve enerji testerelerini alt etmelisiniz. Enerji hücrelerini toplayarak final bölgesine gidebilir ve öğrendiklerinizi orada sergileyebilirsiniz.

Oyunda 5 bölge ve buna bağlı 5 bölge geçidi bulunuyor. Ayrıca 260’ın üzerinde tehlikeli tuzak ve farklı kapasitelere sahip 20 uzay gemisi bulunuyor. Liderlik tablolarında rekabete girerek de başarınızı taçlandırabilirsiniz. Sıkılmadan oynayacağınız Jump Drive mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Jump Drive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
369 MB DOSYA BOYUTU

Uzay boşluğundaki ölümcül tuzaklardan ustaca sıyrılırken Jump Drive'da uzay atmosferinin de tadını çıkaracaksınız.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Jump Drive mobil oyunu, zekanız ve el becerinizle uzay boşluğundaki beklenmedik tuzaklara ve tehlikelere karşı koyabileceğiniz sıra dışı bir beceri oyunudur.

Jump Drive mobil oyununda tek yapmanız gereken uzay boşluğundaki ölümcül tehlikelerden kaçınmak. Böyle söyleyince kulağa basit geliyor ancak hemen altını dolduralım. Oyundaki hareket prensibi yatay eksende işliyor. Yani soldan sağa doğru uzay gemisi akarken sizin yönlendirme seçeneğiniz sadece hızlandırma olacak. Yani yukarı - aşağı ileri - geri gibi yönlendirmeler olmayacak. Ayrıca siz dokunmasanız bile gemi ilerleyişini sürdürecek. Sizin yapmanız gereken ise önünüzdeki tuzağın hareketlerini takip edip buna göre hızınızı ve zamanlamanızı ayarlamanız.

Oyunda hayatta kalmanın tek yolu ise enerji hücrelerini toplamak. Bu sayede güçlenecek ve ilerleyişinizi sürdüreceksiniz. Ayrıca toplandığınız güçlendirmelerle final bölgesine gidebilir ve burada öğrendiklerinizi sergileyebilirsiniz.

Jump Drive mobil oyununda 5 farklı bölgenin kilidini açacaksınız. Bunu yaparken de sizi engellemeye çalışacak 260’tan fazla engelle karşılaşacaksınız. 4K Ultra HD görüntü desteğiyle görsel bir şölen sunan oyunda farklı özelliklere sahip 20 uzay gemisini kullanma fırsatınız da var. Keyifle oynayacağınız Jump Drive mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Jump

    Space Jump, uzay boşluğunda zıplamalar yaparak canavarlara karşı savaştığınız başarılı bir Android oyunudur.
  • Cosmobot - Hyper Jump (Kozmobot - Hiper Atlama)

    Kozmobotlarınızla uzayı keşfedin.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Amazing Ninja Jump

    Amazing Ninja Jump, basit görsellere ve kontrol mekanizmasıyla aldatan zorlu ve eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Great Jump

    Great Jump, ücretsiz olarak sunulan keyifli bir beceri oyunu.
  • Jelly Jump

    Jelly Jump kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Jump

    Jump keyifli bir beceri oyunu arayanların gözardı etmemesi gereken seçeneklerden biri.
  • Jump Car

    Jump Car, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.