Jumpr

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk toplarla zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümlere sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Jumpr, üst üste sıralanmış ve farklı bölgelere yerleştirilmiş düz çubukların üstünde topu zıplatarak yukarı doğru ilerleyebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Düz renklere sahip basit ve göz yormayan grafikleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, topu zıplatarak yukarıda yer alan çubukların üstünde durdurmayı başarmak ve en üste çıkarak parkuru tamamlamaktır. Topu kontrol edebilmek için istediğiniz yöne dokunabilir ve topu zıplatarak yukarı doğru yol alabilirsiniz. Çubukların her biri farklı bölgelerde ve düzensiz olarak sıralanmıştır. Bu nedenle zıplarken dikkatli olmalı ve topu düşürmeden yukarı doğru çıkmalısınız.

Oyunda onlarca zorlu parkur ve her parkurda farklı engeller yer almaktadır. Topu zıplatarak engelleri aşmalı ve puan toplayarak yolunuza devam etmelisiniz. Parkuru tamamlayarak yeni bölümlerin kilidini açabilir ve farklı toplar satın alabilirsiniz.

Mobil platformda aksiyon oyunlar arasında yer alan Jumpr, ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Jumpr

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
286.2 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk toplarla zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Bir top yardımıyla zorlu parkurlarda ilerleyerek çeşitli engelleri aşabileceğiniz ve puan toplayarak yolunuza devam edebileceğiniz Jumpr, mobil platformda aksiyon oyunları arasından kendisine yer bulan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken eğlenceli bir oyunudur.

Sade grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, topu zıplatarak üst üste dizilmiş çubukların üstüne atlamak ve yukarı doğru ilerleyerek zirveye ulaşmaktır. Çubuklar rastgele dizilmiş ve boyları birbirinden farklıdır. Bu nedenle zıplarken dikkatli olmalı ve topu yere düşürmeden hızla çubukların üstünde zıplayarak yukarı doğru çıkmalısınız. İstediğiniz yöne dokunarak topu zıplatabilir ve kontrolünü tek parmağınızla sağlayabilirsiniz. Aksiyon dolu bölümleri ile sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden farklı onlarca bölüm ve her bölümde zorlu parkurlar yer almaktadır. Parkurlarda bulunan engelleri aşarak topla olabildiğince yukarı çıkmalı ve puan toplayarak yeni bölümlerin kilidini açmalısınız.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Jumpr, ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Cube Survival Story

    Aksiyon dolu anlara dahil olacağız.
  • Dadish

    Farklı zorluk seviyelerine sahip olan bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Dawn Break II

    Gerçek zamanlı aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Jump Ball Blast

    Mobil platformda aksiyon dolu anlar yaşayacağız.