Jumpy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
171 TOPLAM İNDİRME

Jumpy, Ketchapp yapımı olmasıyla Android platformunda öne çıkan aksiyon oyunu.

Jumpy, grafikleri, sesleri, oynanışıyla eski platform oyunlarını anımsatan Ketchapp yapımı. Android platformunda ücretsiz karşımıza çıkan oyunda üç boyutlu gözlük takmış çılgın bir karakteri kontrol ediyoruz.

Son hız koşturan karakterimizi durdurmak mümkün olmadığından kritik noktalarda dokunuşlar yaparak engelleri aşmasına yardımcı oluyoruz. Çiviler, ilginç hayvanlar, hareketli platformları geçmesini sağlamak için ekranın herhangi bir noktasına tek dokunuyor veya dokunup basılı tutuyoruz. Kısa mesafeli atlayışlarda veya düşmanları öldürmek için tek dokunuş yeterli olurken, bazen uzun atlayışlar da yapmamız gereken yerler çıkabiliyor.

Tuzaklarla dolu üç dünyada geçen oyunun beğendiğim bir yanı da her ölüm sonrasında bölümün farklılaşması. Her baştan başlayışınızda karşılaştığınız engeller farklılık gösteriyor da diyebiliriz. Engellerin yerini ezberleyip oyunu kısa yoldan bitirme şansınız olmuyor.

Erkan Calp

Jumpy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Jumpy, Ketchapp'ın zor oynanışa sahip retro platform oyunu.

Jumpy, Ketchapp’ın eskilere götüren platform oyunu. 3D gözlükleri takan çılgın bir genci kontrol ettiğimiz oyunda en yükseğe zıplayarak yılın atlayışını gerçekleştirmemiz isteniyor. Hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunan bu yapımı özellikle eski Super Mario oyununu bilenlere tavsiye ediyorum.

Görsel çizgileri, zıplama ve yanma esnasında çıkan sesler, düşmanları öldürme şekli, altınlar, tepeden vurulduğunda çıkan gizli nesneler ve daha nice detayla yılların eskitemediği platform oyunlarını anımsatıyor Jumpy. Ketchapp’ın imzasını taşımasıyla zorluk düzeyini tahmin edeceğinizi düşündüğüm oyunda karakterin tuzakları aşmasına yardımcı oluyoruz. Kırmızı objeler, minik yaratıklar, yaklaştığımızda hareketlenen platformlar, koştukça çöken yer ve daha birçok engel teşkil eden şey var oyunda. Hepsini de tek zıplama hareketiyle atlatıyoruz.

Oyunda dokunuş şiddeti çok önemli. Tek dokunursak karakterimiz kısa zıplıyor. Kısa zıplayışlar düşmanların başını ezmek, gizli öğeleri çıkarmak, kısa aralıklı noktalara atlamak için uygun. Dokunup basılı tuttuğumuzda gerçekleşen uzun atlama, birden fazla çivi olduğunda veya atlaması güç noktalarda kullanılıyor. Trambolin de daha yükseğe sıçramamızı sağlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jumpy Rooftop

    Çatılarda geçen bir sonsuz koşu oyununda Minecraft grafikleri ve şantiye alanları arıyorsanız bunu denemelisiniz.
  • Geometry Jumpy Brick

    Geometry Jumpy Brick, reflekslere dayalı bir beceri oyunu.
  • Jumpy Jack

    Jumpy Jack, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Jumpy Robot

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.