Jungle Moose

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Jungle Moose, Android tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Jungle Moose tablet ve akıllı telefonlarını üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Mizahi yönü ağır basan bu oyundaki temel amacımız karşıya geçmek için gölü geçmek zorunda olan geyiğe yardım etmek ve amacına ulaşmasını sağlamak.

Oyunda kahramanımız suya girdiği anda yanına onlarca pirana üşüşüyor ve ısırıklar almaya başlıyorlar. Eğer yeterince hızlı bir şekilde müdahale etmezsek geyiği tamamen öldürüyorlar. Bu noktada yapmamız gereken şey piranaları teker teker havaya fırlatmak ve geyiğin boynuzuna düşüp ölmelerini sağlamak.

Her ne kadar grafikleri ve renkli arayüzüyle çocuklara da hitap ediyormuş gibi görünse de aslında Jungle Moose yetişkinlere hitap ediyor. Bazı görüntüler çocukları rahatsız edebilecek türden. Bu sebeple çocukların oynamasını çok tavsiye etmiyorum. Onun haricinde keyifli ve sade bir beceri oyunu arıyorsanız Jungle Moose’u denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Jungle Moose

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME
30.6 MB DOSYA BOYUTU

Jungle Moose ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli ve reflekslere dayalı altyapısıyla dikkat çeken bir iOS oyunudur.

Jungle Moose mizahi yönü ağır basan eğlenceli bir iOS oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu oyunda tehlikeli sularda yüzen bir geyiğin yardımına koşuyoruz. Sevimli dostumuzun içi pirana dolu bir gölü geçmemiz gerekiyor.

İtiraf etmek gerekirse Jungle Moose son derece basit bir altyapı üzerine kurulmuş. Çok fazla bir hikaye derinliği yok. Fakat oyun alıştıktan sonra gerçekten çok eğlenceli oluyor ve keyifli bir deneyim sunuyor. Oyunda başarılı olabilmek için hızlı reflekslere, kondisyona ve el-göz koordinasyonuna ihtiyacımız var. Geyik suya girdiği anda onlarca pirana üzerine saldırıyor. Biz de bu piranaları tutup yukarı doğru fırlatarak geyiğin boynuzunda öldürmeye çalışıyoruz.

Jungle Moose’un her yaş grubuna hitap ettiğini söyleyemem. Bazı şiddet sahneleri çocukları kötü etkileyebilir. Yetişkinler ise Jungle Moose’u keyifle oynayabilir. Eğer ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli ve mizahi bir beceri oyunu arıyorsanız Jungle Moose’u denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jungle Jumping

    Jungle Jumping, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Jungle Castle Run

    Jungle Castle Run platform koşu oyunları oynamaktan keyif alanların denemesi gereken alternatiflerden biri.
  • Jungle Monkey Saga

    Jungle Monkey Saga, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz basit fakat bir o kadar da eğlenceli bir koşu ve zıplama oyunudur.
  • Jungle Monkey

    Keyifli bir oyun olarak karşımıza çıkan Jungle Monkey'de ormanda yolunu bulmaya çalışan bir maymuna rehberlik ediyor ve altın paraları toplamasını sağlıyoruz.
  • Naru's World Jungle Adventure

    Naru's World Jungle Adventure mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Jungle Adventures

    Jungle Adventures, ücretsiz bir platform oyunu olarak öne çıkıyor ve oyunseverlere sürükleyici bir macera sunuyor.
  • Jungle Cubes

    Jungle Cubes'da aynı renkteki küpleri en kısa sürede eşleştirmen gerekiyor.
  • Jungle Fly

    Jungle Fly eğlenceli ve heyecan dolu bir Android oyunudur