Junimong

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Dünya üzerinde başka çocukların da bağlı olduğu bir sosyal ağdan kendi çocuğunuzun da resim çizebileceği ücretsiz bir uygulama.

Öyle bir uygulama düşünün ki, dünya üzerinde tüm çocuklar dil gereksinimi olmadan çizerek anlaşabilsin. Junimong tam da bu hedefe odaklı çalışan bir Android uygulaması. Tablet ve telefonla uyumlu bir uygulama olan Junimong, 20'den fazla dil desteğine sahip ve Türkçe de bu diller arasında yer alıyor. Dolayısıyla menülerini kendi dilinizde gezmeniz mümkünken dünya üzerinde resim çizen diğer çocuklarla yapmış olduğunuz resimler eşliğinde iletişime geçebiliyorsunuz.

Mobil cihazlar için birçok boyama kitabı uygulamasına rastlamışsınızdır ama iş gerçekten resim çizmeye geldiği zaman çocuklara yönelik bir çalışma bulmak güç olabiliyor. Özellikle de profesyoneller için olan bu uygulama yığınından dışa çıkan çocuklara yönelik bir uygulama olan Jumingo sadece çizim ve boyama konseptiyle de sınırlı kalmayıp aynı ağ üzerinden yapılan çalışmaları paylaşmayı mümkün kılıyor. Bu nedenle teknolojiyle tanışan çocuğunuz sosyal medya kullanımının da ilk adımlarını atıp aynı ilgi alanına sahip çocuklarla çalışmalarını paylaşabiliyor.

En önemli kısımlardan biri de Junimong isimli bu uygulamanın ücretsiz olarak indirilebiliyor ve kullanılabiliyor olması. Çocuklarınızı eğitici ve sosyal bir etkinlik için teknoloji ile buluşturma fikriniz varsa bu uygulama ile başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Alper Çetiner

Junimong

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Dünya üzerinde başka çocukların da bağlı olduğu bir sosyal ağdan kendi çocuğunuzun da resim çizebileceği ücretsiz bir uygulama.

Çocuklara yönelik güzel bir mobil uygulama olan Junimong, cesur bir fikirle gelip kimsenin denemediği şeyleri gerçek kılıyor. Dil gereksinimi olmadan dünya üzerindeki tüm çocukların resim çizerek anlaşabileceği bu uygulama. Menüde sıkıntı yaşanılmaması için 20'den fazla dili destekleyen Junimong Türkçe olarak da menüleri gezmenize izin veriyor. Böylece uygulama içinde dolaşırken ikinci bir dile ihtiyaç duymayacaksınız.

Takdir edersiniz ki, mobil cihazlarda çocuklar için yoğunlukta boyama kitabı uygulamaları sunulurken çizime meraklı olanlara aşırı profesyonel araçlar sunuluyor. Junimong tam bu aradaki boşluğu dolduran bir uygulama olarak yıldızı parlayan bir hizmet sunuyor. Üstelik ufak yaşta resim yetenklerini geliştiren çocuğunuz bu uygulama içerisinde yapmış olduğu çalışmaları kendi sosyal ağında paylaşıp resim çizen dünya üzerindeki diğer çocuklarla da yaratıcılığı ateşleyen bir etkileşim yakalayabilir.

Çocuklar için hazırlanmış bir uygulama söz konusu olduğunda önem kazanan özelliklerden biri de Junimong'un tamamen ücretsiz olması. iPhone veya iPad için optimize edilmiş kontroller eşliğinde çocuğunuz hem eğitici bir çalışmaya eğlenceli bir adaım atarken sosyal medya konusunda da fikir edinmeye başlayacak.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Çöz-Öğren

    Çöz-Öğren uygulamasıyla açıköğretim sınavlarına dilediğiniz her yerden çalışabiliyorsunuz.
  • edureka

    Çevrimiçi kurs ve eğitim içeriklerine ev sahipliği yapan eureka, milyonlarca kullanıcıya sahip.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.