Just Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Küpler üzerinde kalmaya çalışın.

Just Jump, gerçek zamanlı olarak oluşturulan küpler üzerinde zıplayarak ilerlemeye çalıştığınız bir arcade oyunu. Ketchapp’ın birkaç oyunu birleştirerek hazırladığı zıplamaya dayalı zorlu bu oyun, reflekslerine güvenen herkese açık. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyun, zaman geçirmek için birebir.

Refleksleri test eden, sinir bozmak için hazırlanmış arcade oyunlardan biri Just Jump. Oyunun adından kolay olduğu fikrine kapılabilirsiniz ancak tam tersi; süper zor oynanış sunuyor. Üzerinde zıpladığınız platformlar ilerledikçe oluşturuluyor ve yapıları sürekli değişiyor. Uzayıp kısalan, yükselip alçalan küplü platformdan düşmemek için sağlam refleksleriniz olmalı.

Erkan Calp

Just Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
26.4 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı oluşturulan platformda ne kadar ilerleyebilirsiniz?

Just Jump, zıplama oyunlarını kolay bulanların oynaması gerektiğini düşündüğüm Ketchapp oyunu. Sağlam reflekslere sahip olduğunuzu düşünüyor, sinir bozucu zorlukta mobil oyunları seviyorsanız Ketchapp’ın birkaç oyunu içerisine alan bu zıplama oyununu kesinlikle oynamalısınız. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir ve ufak boyutlu!

Oyunda puan toplamak için tek yapmanız gereken; zıplamak. Küplerden oluşan platform üzerinde mümkün olduğunca uzun sürede kalmaya çalışıyorsunuz. Oyunu zorlaştıran etmen ise; platformun ilerledikçe oluşturulması ve sürekli olarak şekil değiştirmesi. Platformun üzerinde kalmayı başarmak için reflekslerinizin çok iyi olması gerek. Duraksama, tereddüt, dikkat bozukluğu asla kaldırmayan bir oyun.

Bu arada seçtiğiniz oyuna göre karşılaştığınız engeller değişiyor. Nerves, Ball Jump 2, Ball Fall, Invert, 2 Balls, Speed Up, Gravity ve Space’i oyun modları gibi düşünebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Tom Jump Up

    Konuşan Tom ve arkadaşları zıplayarak eğleniyor.
  • Color Jump

    Ketchapp'ın yeni oyununda oradan oraya zıplıyoruz.
  • Ski Jump Challenge

    Mobildeki ilk kayakla atlama oyunu
  • Runventure

    Tek parmakla oynanabilen mobil platform oyunu
  • Snow Kids

    Kar toplarını fırlatarak düşmanlarınızı etkisiz hale getirin.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • One More Jump

    One More Jump, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir arcade platform oyunu.
  • Boost Jump

    Android İçin Arcade Oyunu.