Kaffa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Kaffa 2 oyununda, sosyal medya fenomenlerinden oluşan karakterlerinizi yönlendirerek puan kazanabilirsiniz.

Kaffa  2 oyunuyla Android cihazlarınızdan sosyal medya fenomenlerini yönlendirerek puan kazanabiliyorsunuz.

Halil Söyletmez, Gökhan Tevek ve Reynmen gibi sosyal medya fenomenleri kullanılarak hazırlanan Kaffa oyununda, seçtiğiniz fenomenleri telefonunuzun sensörü yardımıyla yönlendirerek taşların üzerinden düşürmemeniz gerekiyor. Karakterleri yönlendirerek yıldızları da toplamanız gereken oyunda bu yıldızları yeni kafalar ve roketler açmak için kullanabiliyorsunuz.

Oyunda göreceğiniz taşlar her seviyede değiştiğinden dikkatli davranmanız gerekiyor. Olabildiğince yüksek seviyelere ulaşarak sürpriz hediyeler kazanma şansına da sahip olabileceğiniz oyunda karakterlerin favori sözleri ve hobileriyle eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Görsel anlamda biraz basite kaçılan oyunda çeşitli oyun modları da olsaydı daha keyifli bir hale getirilebilirdi, ancak yine de denemenizde fayda var.

Volkan Yılmaz

Kaffa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Kaffa oyunu, sosyal medya fenomenlerinin eğlenceli seslendirmeleriyle birlikte keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor.

Kaffa oyunu, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz sosyal medya fenomenlerinin seslendirmeleriyle keyifli vakit geçirebileceğiniz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Kaffa oyununda amacınız, taşların üzerinde dengede durarak yıldızları toplamak. Yere düştüğünüzde başa döneceğiniz oyunda Halil Söyletmez, Gökhan Tevek ve Reynmen gibi sosyal medya fenomenlerinden oluşan karakterlere sahip oluyorsunuz. Karakterlerin özel seslendirmeleri ve yeteneklerini de kullanarak eğlenceli vakit geçirebileceğiniz oyunda, topladığınız yıldızlarla yeni roketler açabiliyorsunuz.

Oyunu oynarken seviye atladıkça taşlar da değiştiğinden çok dikkatli olmanız gerekiyor. Elinizden geldiğince daha yüksek seviyelere ulaşarak sürpriz hediyelerden birini kazanma şansı da elde edebileceğiniz Kaffa oyunu iPhone ve iPad cihazlarınızda size keyifli anlar yaşatacaktır diye düşünüyorum. Görsellerin kalitesinin biraz düşük olması ve yeterince oyun moduna sahip olmaması bizim gözümüzde eksi puan alsa da, boş zamanlarınızı değerlendirmeniz için tercih edebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Glue Knight

    Glue Knight, reflekslerinizi ve sabrınızı zorlayacak harika bir 2 boyutlu ilerlemeli platform oyunu. Oyunun geniş haritasında bölümleri geçmeye çalışırken aynı zamanda düşmanlarınıza ve tuzaklara dikkat etmelisiniz.
  • Hopeless 2: Cave Escape

    Hopeless 2: Cave Escape eğlenceli bir mobil ilerlemeli aksiyon oyunudur
  • Reporter 2

    Korkutucu atmosfer, ilginç hikaye, muhteşem ses ve grafikler
  • Sneak Thief 3D

    Sneak Thief 3D Android Oyunu: Gizlilik odaklı ilerlemeli oyun
  • Stalker Pro APK

    Profilinize kimlerin baktığını görmek ve çeşitli verilere ulaşmak istiyorsanız, Stalker Pro APK tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.
  • Pişti

    Pişti, klasik 2 ve 4 kişilik pişti oyununu oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli Android oyunudur.
  • Fenomen Savaşı

    Fenomen Savaşı, tamamen eğlenceli amaçlı hazırlanan basit bir oyun olmasına rağmen Vine Fenomenleri'nin savaşında oldukça keyifli vakit geçirebileceğiniz bir oyundur.
  • MIRIAM : The Escape

    Limbo benzeri bulmaca - platform oyunu