Kahve Falcım

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
474 TOPLAM İNDİRME

Fincanınızın fotoğrafını çekin ve falcıların falınızı yorumlamasını bekleyin!

Kahve içtikten sonra fal bakmak olmazsa olmazlardandır. Ancak falınıza bakacak kimse yoksa, Android cihazlarınıza indireceğiniz Kahve Falcım uygulamasından yardım isteyebilirsiniz.

Kahve Falcım uygulamasında; Binnaz Abla, Morgana ve Bilge Şahruk adında 3 farklı falcı ile fincan fotoğraflarınız size özel olarak yorumlanıp, telefonunuza gönderiliyor. Fotoğrafları gönderdikten dakikalar sonra yorumlarınızı okuyabileceğiniz uygulamada eğlenceli vakit geçireceğinizi düşünüyorum. Uygulamaya Facebook hesabınızla giriş yaparak uygulamayı daha kişisel hale getirebiliyor, diğer bütün cihazlardan kendi hesabınızla giriş yapabiliyorsunuz.

Uygulamada kendinize ait çeşitli bilgiler vereceğiniz için, yorumlarınız size özel olarak yapılıyor. Tamamen eğlence amaçlı geliştirilen uygulamadaki falların hayal ürünü olduğunu da unutmamanızda fayda var. Fallarınızı Facebook arkadaşlarınızla da paylaşabilmenize olanak sağlayan Kahve Falcım uygulamasını ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Kahve Falcım

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,374 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Kahve Falcım, Windows Phone Mağazası'ndaki popüler kahve falı baktırma uygulamalarından biri.

Kahve Falcım, Windows Phone platformundaki en popüler kahve falı baktırma uygulamaları arasında yer alıyor. Kahve falınız profesyonel falcılar tarafından bakıldığından klasik kahve yorumları olan “Yol var”, “2 vakte evlilik görünüyor.” “Eline para geçecek” gibi sözler yerine gerçekten kahve fincanınızda görünen, başınıza gelebilecek şeyler söyleniyor.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kahve falı bakma da değişiklik gösterdi. Artık kahve falımızı baktırmak için yanımızda faldan anlayan birilerinin olması gerekmiyor. Mobil cihazımıza yüklediğimiz bir uygulama ile çok kısa sürede hem de zahmetsizce kahve falımızda neler çıktığını öğrenebiliyoruz. Kahve Falcım adlı uygulama da bunlardan biri.

Kahve Falcım uygulaması da diğerleri gibi çalışıyor. Kahve falınızı baktırmak için kahve fincanının fotoğrafını çekip göndermeniz yeterli oluyor. Çok geçmeden profesyonel falcıların falınıza yaptığı yorum telefonunuza geliyor. Dilerseniz fallarınızı arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Geçmiş fallarınıza ait fotoğraf ve yorumları saklamanıza da izin veren Kahve Falcım uygulamasında her gün 43 krediye kadar da ücretsiz kredi hediye edilmekte.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • El Falcım Elit

    El Falcım Elit uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınızdan el falınızı ücretsiz ve kolay bir şekilde yorumlatabilirsiniz.
  • Kahve Falı Sözlüğü

    Kahve falında gördüğünüz nesnelerin ne anlama geldiğini merak ediyorsanız Kahve Falı Sözlüğü uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Falcı İkizler

    Falcı İkizler uygulamasını kullanarak kahve falınıza baktırabiliyorsunuz.
  • Falzade

    Falzade uygulamasında kahve fallarınızı hızlı ve kolay bir şekilde yorumlatabilirsiniz.
  • Hürrem ile Kahve Falı

    Hürrem ile Kahve Falı uygulaması, kahve fincanlarınızın fotoğraflarını göndererek falınızı yorumlatabileceğiniz başarılı bir uygulama.
  • Kahve Falı Yorumları

    Kahve falına nasıl bakıldığını merak ediyorsanız, Kahve Falı Yorumları uygulamasıyla konuya tam anlamıyla hakim olabileceğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Kazanova

    Kazanova uygulamasıyla kahvenizi içtikten sonra falınızı farklı yorumculara baktırabilirsiniz.
  • Ben Demiştim Fal

    Ben Demiştim Fal Android uygulamasını indirin, Telefondan kahve falınıza baktırın.