Kahve Falı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5,932 TOPLAM İNDİRME

Kahve fincanınızın fotoğraflarını çekerek falınızı kolayca yorumlatabilirsiniz.

Kahvenizi içtikten sonra falınıza baktırmak istiyor, fakat fal bakacak kimseyi bulamıyorsanız Android işletim sistemli cihazlarınıza yükleyebileceğiniz Kahve Falı uygulamasından yardım alabilirsiniz.

Kahve Falı uygulamasını başlattıktan sonra fincanınızın ve tabağın toplamda 3 fotoğrafını çekerek uygulama üzerinden yüklemeniz gerekiyor. Bunun ardından İsim, Yaş, Cinsiyet ve İlişki Durumu gibi kişisel bilgilerinizi de doldurduktan sonra Gönder butonuna basıyorsunuz ve falınızın yorumlanmasını bekliyorsunuz. Yaklaşık 10-15 dakika sonra yorumlanan falınızı bildirim olarak görebilir, falınızda nelerin çıktığını ve bunların neye yorumlandığını okuyabilirsiniz.

Uygulamayı yükledikten sonra Kimlik izni, Kamera ve Dosya İzni gibi izinlere onay vermeniz gerekiyor. Bu izinler, fal yorumunuzu cihazınıza gönderebilmek için ve çektiğiniz fotoğrafları cihazınıza kaydetmek için kullanılmakta.

Android işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz Kahve Falı uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir, falınızı yorumlatarak sizi ileride nelerin beklediğini öğrenebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Kahve Falı

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
520 TOPLAM İNDİRME

Kahve Falı, fal bakmaya meraklı bayanlar için özel olarak geliştirilen ve kahve falıyla ilgili aradığınız herşeyi bulabileceğiniz yararlı bir iOS uygulamasıdır.

Kahve Falı, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kahve ve kahve falı ile ilgili öğrenmek istediğiniz yada merak ettiğiniz her türlü bilgiyi bulabileceğiniz yararlı ve kullanışlı bir uygulamadır.

Özellikle bayanları ilgilendiren bu uygulama, kahve falı merağı bulunan bayanlar için ideal iOS uygulamalarından bir tanesidir. Ücretli olmasına rağmen içerisinde bulunan bilgiler ile karşılığını alacağınızı düşündüğüm uygulama da, kahve nasıl yapılırdan kahve falı bakmaya kadar tüm gerekli bilgiler bulunuyor.

Bayan arkadaşların bir araya gelerek içtikleri kahvelerden sonra başlayan fal bakma aşamasında, kahve bardağı üzerinde kalan telvelerin oluşturduğu şekillerin ne anlam ifade ettiklerine uygulama üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Kahve falı ile ilgili terimlerin bulunduğu basit ve geniş sözlük olmak üzere 2 sözlük bulunmaktadır.

Kategorilendirilmiş olan 200 farklı açıklama içerisinden falınızda çıkanlara ulaşarak falınızın neler anlattığını uygulama sayesinde kolayca öğrenebilirsiniz. Türk Kahvesi nasıl yapılır, fal hazırlıkları, kahve falı hazırlıkları ve püf noktalar gibi konulara değinen uygulama kahve falı meraklı bayanların kullanabileceği en iyi iOS uygulamasıdır.

Kahve falı baktırmak için farklı kişilere gidip ücret ödemenizi engelleyecek olan uygulama sayesinde yavaşca fal bakmayı öğrenebilir ve fallarda çıkan işaretlerin ne anlama geldiğini öğrenebilirsiniz. Sonrasında sizde hem kendi falınıza hem de arkadaşlarınızın kahve fallarına bakabilirsiniz.

Kahve falı bakmaktan veya baktırmaktan hoşlanıyorsanız ve kahve falına meraklıysanız bu uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize kesinlikle yüklemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Kahve Falı

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
892 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Kahve Falı, Windows Phone platformundaki en popüler kahve falı baktırma uygulaması.

Bayanlar kadar bayların da ilgisini çeken konulardan olan kahve falı baktırma teknolojinin gelişmesiyle birlikte farklılık gösterdi. Artık mobil cihazlarımıza yüklediğimiz uygulama sayesinde kahve falımızda neler çıktığını kısa bir sürede kolaylıkla öğrenebiliyoruz. Kahve Falı da bu uygulamalardan biri ve Windows Phone platformunda oldukça popüler.

“Yol görünüyor”, “2 vakte evleniyorsun”, “Para gelecek” gibi kahve fallarının bilindik cümleleri yerine gerçekten falınızda çıkanları gösteren Kahve Falı uygulaması çok basit bir işleyişe sahip. Kahvenizi içtikten sonra resmini ve kişisel bilgilerinizi (Adınız, doğum tarihiniz, cinsiyetiniz, medeni durumunuz) alanında uzman kişilere yolluyorsunuz. Birkaç dakika içerisinde falınız cebinize ulaşıyor. Anlık bildirim sayesinde uygulama açık olmasa bile falınıza gelen yanıtı görebiliyorsunuz.

Falınızı yüzeysel ve detaylı olarak sunan Kahve Falı, görünüşte ücretsiz olarak görünse de fal baktırmak için kredi satın almanız gerekiyor. Her gün saat 13:30 ve 21:00 arasında ücretsiz kredi veriliyor. Krediniz yetmediği vakit hiçbir ödeme bilgisi iletmeden yeni kredi alabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kaave Falı

    Kaave Falı, Android telefon ve tablet sahiplerinin fakat öncelikle bayanların kahve falı baktırmak için kullanabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Kahve Falı Sözlüğü

    Kahve falında gördüğünüz nesnelerin ne anlama geldiğini merak ediyorsanız Kahve Falı Sözlüğü uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Falcı İkizler

    Falcı İkizler uygulamasını kullanarak kahve falınıza baktırabiliyorsunuz.
  • Falzade

    Falzade uygulamasında kahve fallarınızı hızlı ve kolay bir şekilde yorumlatabilirsiniz.
  • Kısmet - Kahve Falı APK

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Kısmet - Kahve Falı APK, en başarılı astroloji uygulamaları arasında yerini alıyor.
  • Kazanova

    Kazanova uygulamasıyla kahvenizi içtikten sonra falınızı farklı yorumculara baktırabilirsiniz.
  • Telve - Kahve Falı, Tarot Falı, Astroloji, Fal

    Telve Fal Uygulaması İndir Android: Kahve Falı, Tarot Falı, El Falı, Yüz Falı baktırma, Burç yorumları, Yükselen burç hesaplama ve daha fazlası
  • FaldanAdam

    FaldanAdam uygulamasında reklamsız ve ücretsiz olarak kahve falınızı yorumlatabilirsiniz.