Kahve Kap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Kahve Kap kullanıcılara indirimli bir şekilde kahve içme imkanı veren bir mobil uygulamadır

Kahve Kap kullanıcılara zahmetsizce ve daha ucuz bir şekilde kahve içmek için pratik bi çözüm sunan bir mobil uygulama.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip yararlanabileceğiniz bir uygulama olan Kahve Kap temel olarak İstanbul'da yer alan kahvecilerin birbirinden lezzetli kahvelerini indirimli bir şekilde içmenizi mümkün kılıyor. Kahve Kap'ın çalışma mantığı satın alınan kahve paketlerine dayanıyor. Klasik Paket, Ekstra Paket, Premium Paket adları altında erişilebilen bu paketler içerisinde yer alan kahve türlerine göre farklılık gösteriyor. Kullanıcılar bu paketler içerisinden damak tadlarına en uygun kahve türlerini içeren paketi seçebiliyorlar ve içtikleri kahve sayısına göre artan oranda indirime sahip olabiliyorlar. Eğer bir kahve tiryakisiyseniz ve düzenli olarak kahve içiyorsanız Kahve Kap uygulaması oldukça işinize yarayacaktır. Kahve Kap'ın özel paketleri hakkındaki detaylara bu sayfa üzerinden erişebilirsiniz: 

http://kahvekap.com/

Kahve Kap uygulaması ile Kahve Kap ağına üye kahvecilerden kahve içebilmek için tek yapmanız gereken uygulama içerisinden kahve içeceğiniz yeri seçmek, satın aldığınız paket içerisinden içmek istediğiniz kahve türünü ve boyunu belirlemek, baristaya telefonunuzu göstermek ve sipariş kodunuzu onaylatmak. Kahve Kap sayesinde kahveniz için kasada sıra bekleme derdinden de kurtuluyorsunuz.

Kahve Kap hoş tasarımıyla artı puan kazanıyor. Kahve Kap sayesinde kahve içebileceğiniz yeni yerler de keşfedebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Kahve Kap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Kahve Kap indirimli olarak kahve içmenizi sağlayan bir mobil uygulamadır

Kahve Kap kullanıcılara kahve içmek için avantajlı paketler ve indirimler sunan bir mobil uygulamadır.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Kahve Kap temel olarak size Kahve Kap'ın avantaj paketlerinden birini seçip indirimli kahve fiyatlarından yararlanma imkanı veriyor. Şu an için sadece İstanbul içinde hizmet veren Kahve Kap size yakın noktalarda yeni kahve içme yerleri keşfetme imkanı veriyor. Eğer düzenli olarak kahve içiyorsanız Kahve Kap oldukça işinize yarayabilir.

Kahve Kap'ın avantaj paketleri 3 başlık altında toplanmış, Klasik, Ekstra ve Premium Paket adı altında toplanan bu paketlerin her biri altında farklı kahve türleri yer almakta. Bu sayede kahve içme keyfinize en uygun paketi seçebiliyorsunuz. Avantaj paketlerinden birini satın aldıktan sonra ise o pkaetin size sunduğu indirimli fiyatlardan yararlanabiliyorsunuz. Bu iş için Kahve Kap ağı içersinde yer alan bir kahveciyi ziyaret edebilirsiniz.

Kahve Kap ile kahve içerceğiniz yeri belirledikten sonra içmek istediğiniz kahve türünü ve boyunu belirliyorsunuz. Sonrasında baristaya telefonunuzu göstererek sipariş kodunuzu onaylatıyorsunuz. Bu sayede kasa sırası bekleme derdinden kurtuluyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kısmet - Kahve Falı APK

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Kısmet - Kahve Falı APK, en başarılı astroloji uygulamaları arasında yerini alıyor.
  • Kahve Falı

    Kahve fincanınızın fotoğraflarını çekerek falınızı kolayca yorumlatabilirsiniz.
  • Telve - Kahve Falı, Tarot Falı, Astroloji, Fal

    Telve Fal Uygulaması İndir Android: Kahve Falı, Tarot Falı, El Falı, Yüz Falı baktırma, Burç yorumları, Yükselen burç hesaplama ve daha fazlası
  • Kahve Dünyası

    Kahve Dünyası şubelerinde yapacağınız alışverişlerden puan kazanarak, bu puanları ödüle çevirebilirsiniz.
  • Kahve Tarifleri

    40 tane kahve tarifini her zaman yanınızda taşıyarak kolayca ulaşmak istiyorsanız bu Android uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • Yamiba

    Yamiba ile kahve, tarot falı baktırabiliyor, günlük burç yorumlarımıza göz gezdirebiliyoruz.
  • Kaave Falı

    Kaave Falı, Android telefon ve tablet sahiplerinin fakat öncelikle bayanların kahve falı baktırmak için kullanabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • KAP Mobil

    KAP Mobil uygulamasında, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nun yayınladığı tüm bildirimlere ulaşabilirsiniz.