Kalbini Sev

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
353 TOPLAM İNDİRME

Kalp sağlığınızı korumak için günlük aktivitelerinizi kaydedebilir ve kalp dostu yemek tariflerine ulaşabilirsiniz.

Kalbini Sev uygulaması ile günlük aktivitelerinizi Android cihazlarınıza kaydedebilir, kalp sağlığınıza dikkat edebilirsiniz.

Becel firmasının sloganı Kalbini Sev’den esinlenerek geliştirilen uygulamada, kullanıcıların günlük aktiviteleri kaydedilerek kalp sağlığına dikkat etmeleri amaçlanıyor. Yürüme ve koşma modlarının yanı sıra adım sayacı da bulunan uygulama, gün içinde kaç kilometre yol aldığınızı da sizlere sunuyor. Uygulamaya kişisel bilgilerinizi, yani yaş, kilo, boy ve vücut kütle endeksinizi girdikten sonra aktivitelerinizi gerçekleştirmeye başlayabiliyorsunuz. Kaç kez koştuğunuzu veya yürüdüğünüzü, kaç becel kalbi kazandığınızı ve yaktığınız kalorileri takip edebileceğiniz uygulamada, kalbinize yararlı yemek tariflerine de ulaşabiliyorsunuz. Aktiviteleriniz sonrasında tüketebileceğiniz besleyici ve lezzetli tarifler sizleri bekliyor.

Standart, Zamana Karşı, Mesafeye Göre ve Parkurlar gibi koşu tiplerinden herhangi birini seçerek aktivitelerinize başlayabilir, kalbinizin daha sağlıklı olması için gereken egzersizlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Android cihazlar için sunulan Kalbini Sev uygulamasını ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

Kalbini Sev

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

Kalbini Sev, sağlıklı yaşamaya karar verip hem spor yapmak hem de sağlıklı beslenmek isteyenler için resmi Becel sağlıklı yaşam uygulaması.

Kalbini Sev, Becel tarafından Android ve iOS platformlarında çıkarılan ücretsiz ve yararlı bir sağlıklı yaşam uygulaması. Kullanıcılarına ödüller sunan uygulama sayesinde koşularınızı ve yürüyüşlerinizi takip ederek aynı zamanda birbirinden lezzetli ve sağlıklı yemek tarifi de öğrenebiliyorsunuz.

Modern, şık ve sade tasarımı ile öne çıkan uygulamanın kullanımı son derece basit. Bu nedenle kullanırken herhangi bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Uygulama üzerinde oluşturacağınız profilinizde tüm yürüyüş ve koşu istatistikleriniz bulunuyor.

Uygulama yürüyüş ve koşularınızı takip edebilmek için GPS kullandığı için sürekli kullanımlarda cihazlarınızın bataryalarını normalden fazla tüketiyor. Eğer sağlıklı yaşamak istiyorsanız ve bunun için bir yerlerden başlamanız gerektiğine inanıyorsanız sağlıklı ve beslenme ve spor için 'Kalbini' uygulamasını indirerek kullanmalısınız.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Healpy

    Cebinizdeki sağlık asistanı
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması ölümcül bir hastalık olan KOAH için bilgilendirici içerikler sunuyor.