KAMI 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

KAMI 2, geometrik şekillerle karşı karşıya geldiğiniz zorlu Android bulmaca oyunu.

KAMI 2, kolay gibi görünen oynamaya başladığınızda zekice hazırlanmış bölümlerle tanıştıran mobil bulmaca oyunu. Mantık ve problem çözme yetilerini birleştiren zihin çalıştırıcı bir yolculuğa hazırlanın.

Minimalist çizgilere sahip, farklı renkte geometrik şekilleri karşınıza çıkaran bulmaca oyununda bölümü geçmek için yapmanız gereken şey çok basit. Sıralı renklere dikkatlice dokunuyor, ekranı tek bir renkle doldurduğunuzda başarılı sayılıp sonraki bölüme atlıyorsunuz. Hamle sayınız ne kadar az olursa aldığınız puan o kadar yüksek oluyor. İlk bölümlerde “Mükemmel” etiketini almak çok zor değil ancak ilerledikçe bu etiketi kazanmak güçleşiyor, bir noktadan sonra etiketi bir kenara bırakıp bölümü geçmek için kafa patlatıyorsunuz. Zorlandığınız bölümlerde ipucu alabilirsiniz. Bölümü geri sarma lüksünüz var ancak bunların sınırlı olduğunu unutmayın.

Erkan Calp

KAMI 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
251 TOPLAM İNDİRME
135 MB DOSYA BOYUTU

KAMI 2, iPhone ve iPad ile uyumlu zeka çalıştırıcı sürükleyici bir mobil oyun.

KAMI 2, mantık ve problem çözme yetilerinizi bir araya getirerek ilerleyebileceğiniz sürükleyici bir zeka çalıştırıcı mobil oyun. iPhone ve iPad’inize ücretsiz oynayabileceğiniz bulmaca oyununda olabildiğince az hamlede ekranı tek renge boyamaya çalışıyorsunuz. Oyunda kendi bölümlerinizi tasarlama şansına da sahipsiniz.

iOS platformunda farklı oynanış sunan birçok bulmaca oyunu var ancak zeka çalıştıran, mantık yürüterek ilerleyebildiğiniz çok az oyun mevcut. Seriye dönüşen KAMI, oynamaya başladığınızda bırakamayacağınız türde, görsel açıdan da kaliteli bir yapım.

Oyunda bölümleri geçebilmeniz için ekranı tek renkle doldurmanız gerekiyor. Karmaşık geometrik şekiller, rengarenk karşınıza çıkmakta ve aşağıda sıralanan renklere dikkatlice dokunarak tek renk çıkarmaya çalışıyorsunuz. Kolay gibi görünen zor bir o kadar bağlayıcı bölümlerin yanında oyuncuların kendi oluşturdukları özel bölümler de bulunmakta.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • KAMI

    KAMI, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz benzersiz bir oynanışa sahip olan bulmaca oyunudur.
  • 2 For 2 (2 Kere 2)

    Sayıları birleştirirken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • DOP 2: Delete One Part

    DOP 2: Delete One Part Android oyununda eğlenceli zorlu bulmacalar sizi bekliyor.
  • ULTRAFLOW 2

    ULTRAFLOW 2, diğer bulmaca oyunları ile kıyaslandığında çok daha farklı dinamiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunu.
  • Spot The Differences 2

    Spot The Differences 2, aynı gibi gözüken ama ufak farklar içeren 2 sahne üzerindeki farkları bulmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Cookie Star 2

    Cookie Star 2, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Pinch 2 Special Edition

    Pinch 2 Special Edition keyifle oynayabileceğiniz muhteşem bir bulmaca oyunu.