Kamio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9,067 TOPLAM İNDİRME

Kamio'yu kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraflarınıza kolayca stickerlar ekleyebilirsiniz.

Kamio uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının fotoğraflarını çeşitli stickerlarla zenginleştirmek için kullanabilecekleri ücretsiz araçlar arasında yer alıyor. Hem kolayca kullanılabilir yapısı, hem de geniş sticker seçenekleri sayesinde oldukça işlevsel olduğunu söyleyebileceğim uygulama, fotoğraflarını özelleştirmek isteyenlerin tercihlerinden olacaktır.

Uygulamayı kullanarak gerçekleştirebileceğiniz işlemleri listelemek gerekirse;

  • Fotoğraflara sticker ve katmanlar ekleme
  • Animasyonlu GIF’ler kullanma
  • Yeni stickerlar üretebilme imkanı
  • Transparan katmanlar ekleyebilme
  • Her sürümle birlikte artan seçenekler

Uygulamanın hazır olarak içerisinde yer alan sticker, animasyon ve katman seçenekleri, yeni sürümlerle birlikte artış gösteriyorlar ancak dilerseniz kendi elinizdeki diğer fotoğraflardan da stickerlar yaratma yahut çizim yaparak eğlenceli stickerlar hazırlama imkanınız da mevcut.

Fotoğraflar üzerindeki işlemleriniz tamamlandıktan sonra onları sosyal ağ veya mesajlaşma uygulamaları üzerinden paylaşabiliyor ve dostlarınıza gösterebiliyorsunuz. Retrica ile de uyumlu bir şekilde çalışabilen Kamio, böylelikle tüm temel fotoğraf ağları için destek sunuyor diyebilirim.

Çalışması esnasında internet bağlantısı gerektirmese de, paylaşımlar için aktif bir bağlantıya ihtiyaç duyacağınızı elbette unutmayın. Ancak uygulamanın genel olarak sistem kaynaklarını verimli bir şekilde kullanması sayesinde telefonunuzda herhangi bir yavaşlıkla karşılaşacağınızı da sanmıyorum.

Stickerlar ve etiketler kullanarak fotoğraflarını biraz renklendirmek isteyenlerin göz atmadan geçmemeleri gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Kamio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,077 TOPLAM İNDİRME

Kamio uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca eğlenceli fotoğraf capsleri hazırlayabilir ve fotoğraflarınıza stickerlar ekleyebilirsiniz.

Kamio uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının kendi capslerini hazırlamak için kullanabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Çok sayıda sticker ve yazı yazma, montaj hazırlama imkanına sahip olması sayesinde en eğlenceli görselleri elde edebileceğinizi de garanti edebilirim. Uygulamanın kolay kullanılır arayüzü ve hızlı çalışan yapısı ise caps işlemleri sırasında hiç zorlanmadan sonuçlar almanıza yardımcı oluyor.

Uygulamada kullanacağınız görselleri hem kendi galerinizde bulunan fotoğraflardan elde edebiliyor, hem de internet üzerinde bulunan fotoğraflara göz atarak uygulamanın içerisine alınmalarını sağlayabiliyorsunuz. Fotoğrafınızı seçtikten sonraysa tek yapmanız gereken uygulamanın içerisinde yer alan sticker koleksiyonu içerisinden seçim yapmak ve daha sonra yazılarınızı da ekleyerek sonuca ulaşmak.

Dilerseniz kendi fotoğraflarınızda yer alan öğeleri kullanarak yeni stickerlar da yaratabildiğiniz için bu konuda seçeneklerinizin neredeyse sınırsız olduğunu söyleyebilirim. Fotoğraflar üzerine uygulanan tüm etiket ve yazıların katmanlı olarak eklenmeleri sayesinde yerini beğenmediğiniz stickerlar üzerinde yer değişimi, yeniden boyutlandırma gibi işlemleri de arkaplan resmi üzerinde herhangi bir bozulma olmadan gerçekleştirebiliyorsunuz.

Tüm işlemler tamamlandıktan sonra capsinizi hem galerinize kaydetmek için kullanabileceğiniz seçenekler hem de dostlarınızla paylaşmak için kullanabileceğiniz sosyal medya ve iletişim uygulamalarına dair bağlantılar Kamio’da mevcut. Böylece hiç vakit kaybetmeden hazırladığınız görselleri arkadaşlarınıza gösterebiliyorsunuz.

Yeni ve etkili bir stickerlı caps yapma uygulaması arayanlar Kamio uygulamasına göz atmadan geçmesinler derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında