Kamuyu Aydınlatma Platformu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
714 TOPLAM İNDİRME

Kamuyu Aydınlatma Platformu'nun resmi Android uygulaması ile borsa ve şirket bilgilerine anında ulaşabilirsiniz.

Kamuyu Aydınlatma Platformu, finans ile ilgisi olan ve Borsa İstanbul'a kote olan şirketlerin en güncel bildirimlerini takip etmek isteyen kullanıcıların Android işletim sistemli mobil cihazlarında kullanabilecekleri ücretsiz bir uygulama olarak hazırlanmış ve gereken tüm bilgileri kolayca sunabiliyor. Her ne kadar internet bağlantısına ihtiyaç duysa da en güncel verileri çekmek için bu bağlantının mecburi olduğunu siz de tahmin edebilirsiniz.

Uygulama hem şirketlerin o günkü borsa bildirimlerini gösterebiliyor, hem de son beş güne ait bildirimlerin özetlenmesini sağlayabiliyor. Sahip olduğu sorgular bölümünde, şirket seçimlerinin ardından mali tabloları da görüntüleyebilme şansınız mevcut. Mali tabloları yıl ve dönem bazında sorgulayabilmeniz sayesinde tüm gereken bilgilere erişebildiğinizi söyleyebilirim.

Bunun yanında endeksler için açılış ve kapanış değerleri ile şimdiki değeri de uygulamada incelemek mümkün. Borsa İstanbul hakkında en son endeks bilgilerine erişmek isteyen kullanıcılar bu konuda bir zorluk yaşamayacaklardır.

Sık sık finans işlemleri ile uğraşanların kullanabilecekleri pek çok uygulama olmasına rağmen, maalesef bu uygulamaların hepsi şirketlerin mali tablolarını sunamıyorlar ve resmi bir uygulama olan KAP bu iş için üretilmiş.

Yiğit Ekim Demir

Kamuyu Aydınlatma Platformu

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
186 TOPLAM İNDİRME

Kamuyu Aydınlatma Platformu iPhone ve iPad uygulaması ile borsadaki şirketlerin en son bildirimlerine anında ulaşabilirsiniz.

Kamuyu Aydınlatma Platformu ya da kısa adıyla KAP'ın hazırladığı bu resmi uygulama sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca kendini borsaya kote etmiş şirketler hakkında bilgi edinebiliyor ve Borsa İstanbul hakkında en son haberleri elde edebiliyorsunuz. Ücretsiz olarak sunulan uygulamanın arayüzü her ne kadar biraz eski tarzda olsa da işlevsellik olarak herhangi bir eksikliği mevcut değil ve en son verileri sorunsuz bir şekilde kullanıcılara sunabiliyor.

Doğası gereği internet bağlantısına ihtiyaç duyan uygulama maalesef çevrimdışı çalışamıyor. Bu nedenle son haber ve verileri almak istediğinizde 3G ya da Wi-Fi bağlantınızın aktif ve çalışır durumda olduğundan emin olmalısınız.

Uygulamayı kullanarak elde edebileceğiniz verilere göz atmak gerekirse;

  • Şirketlerin bilgi formları
  • Anlık bildirimler
  • Son 5 günlük bildirimler
  • Borsa İstanbul verileri
  • Yatırım fonları ve aracı kurumlar
  • Denetim şirketleri

Uygulamanın resmi olarak hazırlanmış olması nedeniyle herhangi bir şekilde yanlış bilgilere ulaşmak da mümkün değil. Böylece elde ettiğiniz şirket verilerinin o şirketlerin sundukları gerçek veriler olduğundan emin olabiliyorsunuz.

Sık sık borsa takibi yapıyor veya finans işi içerisindeyseniz tüm şirketlerin borsa bildirimlerine ulaşabilmek için Kamuyu Aydınlatma Platformu iOS uygulamasına göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • KAP Mobil

    KAP Mobil uygulamasında, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nun yayınladığı tüm bildirimlere ulaşabilirsiniz.
  • Enpara.com Cep Şubesi

    Enpara.com Cep Şubesi, şubesiz bankacılık hizmetleri sağlayan Enpara.com'un Android platformu için öel olarak geliştirilen resmi ve ücretsiz uygulamasıdır.
  • Aydınlatma Mobil Takip

    Sokağınızda çalışmayan aydınlatmaları Aydınlatma Mobil Takip uygulamasından bildirebilirsiniz.
  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Zelle

    Güvenli bir finans uygulaması
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.