Kamyon Simülasyonu Yük Taşıma

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
2,070 TOPLAM İNDİRME

Kamyon Simülasyonu Yük Taşıma mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunudur

Kamyon Simülasyonu Yük Taşıma oyunculara mobil cihazlarında damperli kamyon kullanma imkanı veren bir kamyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kamyon simülatörü olan Kamyon Simülasyonu Yük Taşıma'da gerçekçi fizik hesaplamalarına yer veriliyor. Yani kamyonunuzu kullanırken arazi şartlarına ve engellere dikkat etmeniz gerekmekte. Engebeli arazilerde araç kullanırken yanlış bir hareketimiz yüklü kamyonumuzun devrilmesine sebep olabiliyor.

Kamyon Simülasyonu Yük Taşıma'daki temel amacımız damperine farklı türde yükler yerleştirilen kamyonumuz ile bu yüklere zarar vermeden belirlenen süre içinde yükü hedef noktaya boşaltmak. Asfalt yollar yerine arazide araç kullandığımız için de yol şartları önem kazanıyor. Yağmur nedeniyle çamurla kaplanan ve kayganlaşan yollar, dikkatsiz olursanız aracınızın kontrolünü kaybetmenize neden olabiliyor. Ayrıca yokuşlar çıkıp inerken de dikkatli olmalısınız.

Kamyon Simülasyonu Yük Taşıma'da aracınızı sürerken kamerayı değiştirebiliyor ve farklı açılardan aracınızı kontrol edebiliyorsunuz. Gece veya gündüz kamyon kullanabilmeniz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tır Yük Taşıma

    Tır Yük Taşıma oyunu ile kamyonunuzu kullanarak yük taşıyor ve para kazanıyorsunuz.
  • The Road Driver APK

    The Road Driver APK, kamyon, otobüs ve başka araçlar kullandığınız sürüş simülatörü, sürüş simülasyonu oyunu.
  • Grand Truck Simulator 2 (GTS 2) APK

    Grand Truck Simulator 2 (GTS 2) APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir kamyon simülatörü. Popüler kamyon simülasyon oyunlarından.
  • Euro Truck Driver 2018 APK

    Euro Truck Driver 2018 APK, gerçek kamyon sürme deneyimi yaşamak isteyenler için kamyon simülatörü, kamyon simülasyonu oyunu.
  • Truck Simulation 16 APK

    Truck Simulation 16 APK Android oyununda gerçek kamyonlarla Avrupa yollarında son sürat yolculuk yapıyorsunuz. Kamyon simülatörü sınırsız sürüş keyfi sunuyor.
  • Grand Truck Simulator (GTS) APK

    Grand Truck Simulator APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir kamyon sürme oyunudur. Kamyon simülatörü oyunu GTS APK, gerçekçi deneyim yaşatıyor.
  • Universal Truck Simulator APK

    3D grafik açılarına sahip olan Universal Truck Simulator APK, oyunculara gerçekçi bir tır sürme simülasyonu sunuyor.
  • Tır Kamyon Simülatörü

    Tır Kamyon Simülatörü, adından da anlayacağınız üzere gerçek tır sürme keyfi yaşayabileceğiniz bir Android tır simülasyonu.