Kandil Mesajları

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,877 TOPLAM İNDİRME

Kandil Mesajları, kandil günlerinde sevdiklerinize yollayabileceğiniz birbirindne güzel klandil mesajları bulunan yararlı ve ücretsiz Android uygulamasıdır.

Kandil Mesajları, kaindil günlerinde ailenizin, arkadaşlarınızın ve diğer tanıdıklarınızın kandillerini kutlayabilmek için göçndereceğiniz bir çok hazır kandil mesajı içeren yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Sevdiklerinizin kandillerini sade bir mesaj ile kulamak yerine, gönüllerini hoş tutacak birbirinden güzel hazır mesajlar içerisinden en beğendiğinizi seçerek gönderebilirsiniz.

Sade ve basit olarak tasarlanan uygulama içerisinde sade bir arayüz üzerinde farklı kandil mesajlarını okuyarak sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

Kandil günlerinde sevdiklerinizin kandillerini en içten ve güzel sözlerle kutlamak isterseniz, Kandil MEsajları uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Resimli Dini Mesajlar

    Güzel resimli dini mesajlar, Cuma günü mesajları, Bayram ve Kandil mesajları
  • Cuma Tebrik Mesajları

    Cuma Tebrik Mesajları mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir Cuma mesajları uygulamasıdır
  • Kurban Bayramı Mesajları

    Kurban Bayramı Mesajları, adından da yaptığı işi belli eden faydalı ve ücretsiz Android uygulamalarından bir tanesidir.
  • Bayram Mesajları

    Bayram Mesajları, bayram günlerinde sevddiklerinizin bayramlarını coşku ile kutlayabilmenizi sağlayan mesajlar içeren faydalı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Sevgililer Günü Mesajları

    Sevgililer Günü Mesajları, sevgililer gününde sevgilinize neler hissettiğinizi en iyi şekilde anlatacak olan mesajlar içeren yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Cuma Mesajları

    Cuma Mesajları, adından da anlayacağınız üzere cuma günlerinde arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile paylaşabileceğiniz güzel sözler ve mesajlar bulmanızı sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Ramazan Mesajları

    Ramazan Mesajları, adından da anlayacağınız üzere Ramazan ayında sevdiklerinize gönderebileceğiniz güzel mesajlar bulmanızı sağlayan yararlı bir Android uygulaması.
  • Mesaj Kutusu APK

    Mesaj Kutusu farklı türde mesajları bir araya toplayan bir uygulamadır.