Kango Doblo ve Şahin Akrobasi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
322 TOPLAM İNDİRME

Kango Doblo ve Şahin Akrobasi mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Kango Doblo ve Şahin Akrobasi eğer farklı bir araç kullanma tecrübesi yaşamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Kango Doblo ve Şahin Akrobasi bize her gün dışarıda görebildiğimiz araçları çılgın bir şekilde kullanabilme imkanı veriyor. Ülkemizde yaygın olarak kullanılan Şahin, Kongo, Doblo ve minibüs gibi araçları sokaklarda park etmiş şekilde görebiliyoruz ve ulaşım için kullanabiliyoruz. Kango Doblo ve Şahin Akrobasi'de bu araçlardan birini seçip onlarla şov yaparak asfaltta lastik yakabilirsiniz.

Kango Doblo ve Şahin Akrobasi'de temel olarak çeşitli rampalarla donatılmış arenalarda seçtiğiniz araç ile akrobatik hareketler gerçekleştirebiliyorsunuz. Son süratle ilerlerken rampaya tırmanıp uzun uçuşlar yapabilirsiniz. Ayrıca oyun içinde drift, yani yanlama yapailmeniz ve sıfır çizebilmeniz de mümkün. Gerçekçi bir fizik motoruna sahip olan Kango Doblo ve Şahin Akrobasi'de gerçekleştirdiğiniz hareketler gerçeğe yakın sonuçlar doğruyor. Kango Doblo ve Şahin Akrobasi'de yaptığınız uçuk hareketler size puan kazandırmakta.

Ortalama bir grafik kalitesi sunan Kango Doblo ve Şahin Akrobasi'de seçtiğiniz aracın görünümünü değiştirebilmeniz ve onu ilginç çıkartma desenleriyle süsleyerek kişiselleştirebilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kango Doblo Modifiye Drift 3D

    Araba modifiyesine ve drift oyunlarına ticari araç fikrini karan ilginç bir oyun arıyorsanız cevabımız Kango Doblo Modifiye Drift 3D!
  • Evel Knievel

    Evel Knievel, motor ve akrobasi meraklısı oyuncuların Android cihazları üzerinde oynayabileceği en iyi motor yarışı oyunlarından bir tanesi.
  • 3D Monster Truck Parking Game

    3D Monster Truck Parking Game sadece bir park etme oyunu değil, aynı zamanda dev kamyonlarla akrobasi yapabildiğimiz eğlenceli bir oyun.
  • Need For Şahin

    Need For Şahin başarılı bir mobil yarış oyunudur
  • Şahin Drag Oyunu

    Şahin Drag Oyunu, yarış oyunlarından hoşlanan Android kullanıcılarının ücretsiz olarak indirebilecekleri bir yapım.
  • Tofaş Şahin Yanlama Oyunu 3D

    Tofaş Şahin Yanlama Oyunu 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Şahin 3D

    Şahin 3D, Şahin'leri yarıştırabileceğiniz bir mobil oyundur
  • Şahin Drift 3D Modifiyeli

    Şahin Drift 3D Modifiyeli mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Şahin simülatörüdür