Kanvas

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

Kanvas, fotoğraf ve videolarımızı kullanarak ortaya göz alıcı çalışmalar çıkartabileceğimiz bir uygulama.

Kanvas, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde hiçbir ücret ödemeden kullanabileceğimiz bir fotoğraf ve video düzenleme uygulaması.

Temel olarak Kanvas, fotoğraf ve video çekmekten keyif alan kullanıcılara hitap ediyor. Uygulama marketlerde video ve fotoğraf düzenlemek için kullanabileceğimiz pek çok alternatif olmasına rağmen her iki medyayı da düzenleyebilen çok fazla seçenek yok.

Kanvas'ta farklı düzenleme modları yer alıyor ve bu modların her biri farklı fikirler üzerine yoğunlaşıyor. Bu modlara kısaca değinmek gerekirse;

  • GIF düzenleme: Arka arkaya 6 fotoğraf çekerek GIF oluşturma seçeneği.
  • Video düzenleme: Ağır ve hızlı çekim video seçenekleri ile 15 saniyelik videolar çekebiliyoruz.
  • Slayt oluşturma: 150 fotoğrafa kadar slayt gösterileri oluşturabiliyoruz.
  • Boyama: Farklı fırça ve kalem seçenekleri ile kendi çizimlerimizi oluşturabiliyoruz.
  • Kişisel mod: Bu modda tamamen özgürüz ve görsellerimizi dilediğimiz gibi dekore edebiliyoruz.

Kanvas'ı kullanarak oluşturduğumuz video ve fotoğrafları Facebook, Twitter, Instagram gibi farklı sosyal medya platformları üzerinde arkadaşlarımızla paylaşma şansına da sahibiz. Sosyal medya kanallarınız üzerinde sık sık fotoğraf paylaşıyor ve içeriklerinize ilginç bir hava katmak istiyorsanız Kanvas beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

Kanvas

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Kanvas kullanıcıların videolarını ve fotoğraflarını farklı çalışmalarda kullanabilmelerine imkan sağlayan bir uygulama.

Kanvas, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir fotoğraf ve video düzenleme uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama fotoğraf ve video çekmekten hoşlanan fakat çalışmalarını oldukları gibi saklamak yerine onlara görsel eklemeler yaparak daha da ilgi çekici kılmak isteyenlere hitap ediyor.

Kanvas'ta kullanıcılara 6 farklı düzenleme modu sunuluyor. Bu modları kullanarak GIF'ler, ağır ve hızlı çekim videolar, animasyonlar ve son olarak da slayt gösterileri hazırlayabiliyoruz. Bunların her biri farklı bir modun yardımıyla gerçekleştiriliyor. Bu noktada sizlere güzel bir haberimiz var. Kanvas'ta sunulan ayarlamaların hiçbiri teknik bilgi birikimi gerektirmiyor. Dolayısıyla ilk kez bu tarz bir uygulama kullanacak olsanız dahi zorlanacağınızı düşünmüyoruz.

Uygulamada geniş çaplı bir kişiselleştirme yelpazesi sunulmuş. Birbirinden göz alıcı renkler, farklı font seçenekleri, arkaplan ayarlamaları, çekim modları ve sosyal medya seçenekleri ile Kanva, tam teşekküllü bir fotoğraf ve video düzenleme uygulaması haline gelmiş.

Uygulama üzerinde oluşturmuş olduğumuz görselleri Facebook, Twitter, Instagram gibi farklı sosyal medya kanalları üzerinden paylaşabiliyoruz. Eminiz ki takipçileriniz Kanvas ile oluşturmuş olduğunuz videoları ve fotoğrafları çok sevecek!

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kanvas Keyboard

    Kanvas Keyboard renkli ve esprili mesajlar yazmak amacıyla kullanabileceğimiz bir klavye uygulaması.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.