Karate Fighter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
314 TOPLAM İNDİRME

Karate Fighter, gölge karate ustasını kontrol ettiğiniz iki boyutlu dövüş oyunu.

Karate Fighter, karate ustasının yerine geçtiğimiz aksiyon yüklü bir dövüş oyunu. Karakterlerin gölgelerini görebildiğimiz oyunda bizi bitirmek için yemin etmiş, etrafımızı saran onlarca düşmanla mücadele ediyoruz. Hayatta kalma üzerine kurulu enfes bir yapım karşımızda.

Android platformuna özel çıkış yapan iki boyutlu dövüş oyununda sağımızdan solumuzdan durmadan gelen düşmanları savuşturarak vakit geçiriyoruz. Yakın dövüşte son derece iyi olan karate ustası karakterimizin hayatı bizim ellerimizde. Karakterimiz birçok farklı silah kullanabiliyor ancak hepsi yakın dövüş için tasarlanmış. Dolayısıyla düşmanları öldürebilmemiz için yakınımıza gelmelerini beklememiz gerekiyor. Bu noktada oyunun sıkıcı olduğunu düşünebilirsiniz ancak düşman sayısı o kadar fazla ki beklemenize hiç gerek kalmıyor.

Farklı düşmanlarla karşılaştığımız 100 bölüm sunan oyunda dövüşmek için sağ ve sol yandaki yumruk butonlarını kullanıyoruz. Düşmanlar birkaç vuruşta, zorla öldüklerinden çok seri olmalısınız. Aksi halde hayatta kalma şansınız yok.

Erkan Calp

Karate Fighter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Karate Fighter, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu dövüş oyunu.

Karate Fighter, gölge karakterlerin yer aldığı aksiyon yüklü iki boyutlu dövüş oyunu olarak mobil platformda yerini alıyor. iPhone ve iPad’de reflekslerinizi test edebileceğiniz ufak boyutlu ve de ücretsiz dövüş oyunu arıyorsanız tavsiye ederim.

Ufak boyutlu olmasıyla 16 GB iOS cihaz kullanıcılarının beğenisini kazanacağını düşündüğüm dövüş oyununda bir karate ustasının yerine geçiyorsunuz. Etrafınızı saran çok sayıda farklı silahlar kullanabilen düşmanlarla mücadele ediyorsunuz. Yakın dövüşte son derece iyisiniz ve karate ustalarının kullanabildiği tüm silahlar elinizin altında. Düşmanları genellikle çok yakınınıza geldiklerinde öldürebiliyorsunuz ancak sayıları çok olduğundan mağazaya uğrayıp silah almanızı öneririm.

Aksiyonun hiç dinmediği dövüş oyununda sağınızdan solunuzdan gelen düşmanları bitirmek için ekranın köşelerine yerleştirilmiş butonları kullanıyorsunuz. Çok seri olmanız gerektiğini söylememe gerek yok sanırım. Teke tek kaldığınız dövüşler de oluyor. Kombo gücünüzü açığa çıkardığınız bu dövüşlerde düşmanınız hangi yöndeyseniz oradaki butona seri dokunuyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Karate Man

    Karate Man basit ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Jetpack Fighter

    Jetpack Fighter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Space Fighter Ultron

    Space Fighter Ultron hızlı ve aksiyon dolu bir mobil oyundur
  • Street Kings Fighter

    Street Kings Fighter ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Stickman Fighter

    Stickman Fighter, çöp adam ve dövüş oyun kategorilerini birleştirerek ortaya çıkarılan heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Stealth Helicopter Fighter War

    Stealth Helicopter Fighter War, hedefinize varana kadar görünmeyen helikopteriniz ile gizli görevler yapmanız gereken aksiyon dolu bir Android helikopter oyunu.
  • Thunder Fighter 2048

    Thunder Fighter 2048 klasik bir shoot em up oyunudur
  • Super Air Fighter 2014

    Super Air Fighter 2014 ile dünyayı kurtarmak için savaş veriyoruz