Karl

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Karl, tek başına mücadele eden samurayı kontrol ettiğiniz eğlenceli bir Android oyunu.

Karl, yalnız bir samurayı kontrol ettiğimiz karanlık temalı bir Android oyunu. Gecenin karanlığnında etrafımızı saran ninjalara karşı mücadele ettiğimiz oyunda aksiyon dozu düşük ancak ilginç şekilde bağımlılık yapıyor; kıs sürede sarıyor.

Sürükle – bırak kontrol sistemiyle telefonlar için tasarlandığını gösteren ninja oyununda düşmanlar ninja yıldızları (shuriken) formunda karşımıza çıkıyor. Gri renkte olanları tek kılıç darbesiyle kolaylıkla öldürebilirken, mavi renkli olanlar çift vuruşta ölüyor. Yeşil renkli oka dokunduğumuz vakit te etrafımızı birden 10 – 15 ninja sarıveriyor.

Oyunda sıra tabanlı oynanış hakim değil. Sabit duran düşmanlara yönelmek veya kaçarak ilerlemek (tabii ki bir noktaya kadar) size kalmış. Ancak öldürdükçe sayılarının arttığını, kaçmaya çalıştığınızda da bu sayının katlandığını belirteyim. Öte yandan oyunda süre sınırı yok; sıkıldığınız vakit kapatıp sonrasında açıp kaldığınız yerden devam etme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

Karl

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
106 MB DOSYA BOYUTU

Karl, ninjalara karşı mücadele ettiğiniz kolay oynanışlı bir iOS oyunu.

Karl, etrafı ninjalarla çevrili tek başına kalmış samurayı kontrol ettiğiniz durağan ancak bağımlılık yapan bir mobil oyun. Düşmanlara kılıcınızın tadını tattırarak ilerlediğiniz oyunda karşılaşmamak istediğiniz her düşman 10 düşman olarak geri dönüyor. Daha da kötüsü ninjalar bitmek bilmiyor.

Karanlık temalı ninja oyunlarını seviyorsanız Karl’ı kesinlikle oynamalısınız. iOS için de ücretsiz indirilmeye açılan oyunda ninjaların kullandığı yıldızlar (shuriken) düşmanlarınızı temsil ediyor. Mavi renkte olan yıldızlar çift kılıç darbesinde ölebilen çok daha güçlü ninjalar. Ok işareti olanlara ise dokunmamanızı öneririm. 

Oyunun kontrolleri oldukça basit. Düşmanları öldürmek için tek yapmanız gereken; karakterinizi öldürmek istediğiniz ninjanın yönüne çevirmek ve sürükleyip bırakmak. Yalnız saldırmadan önce düşmanın menziline girip girmediğinize dikkat etmeniz gerekiyor. Aksi halde tek hamlede ölüyor, baştan başlıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu