Karnaval TV

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME

Karnaval TV, Android cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir uygulama ve tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Karnaval TV, Android işletim sistemi taşıyan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir uygulama. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde Karnaval TV'yi mobil cihazlarımız üzerinden takip edebiliyoruz. Kolay kullanım deneyimini kaliteli görünen bir arayüzle birleştiren Karnaval TV'de pek çok yayını bulma şansına sahibiz.

Uygulamada bulabileceğimiz yayınlar arasında JoyTurk Akustik, Ara Gaz, Karanlık Oda, B!P, Arsız Tweet yer alıyor. Uygulamanın en çok hoşumuza giden noktası ise yayınların üst düzey bir kalitede sunuluyor olması oldu. Yukarıda bahsi geçen programları kusursuz bir görüntü kalitesi ile izleme şansına sahip oluyoruz.

Karnaval TV'de özel olarak seyretmek istediğimiz bir program varsa arama butonu ile kolayca bulabiliyoruz. Buna ek olarak hoşumuza giden videoları paylaşma butonu üzerinden farklı kanallar üzerinden paylaşma şansına da sahibiz.

Karnaval TV'yi tam anlamıyla kullanabilmek için Facebook hesabımızla veya üye profili oluşturarak giriş yapmamız gerekiyor. Bu aşamadan sonra uygulamayı dilediğimiz gibi kullanabiliyoruz.

Genel olarak sorunsuz bir kullanım deneyimi sunan Karnaval TV, kanalın takipçileri tarafından epey sevilecek bir yapım.

Emircan Erdoğan

Karnaval TV

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Karnaval TV'yi bu uygulama sayesinde iOS cihazlarımız üzerinden takip edebiliyoruz.

Karnaval TV, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz ücretsiz bir uygulama. Adından da anlaşılabildiği gibi Karnaval TV resmi uygulaması olan bu yapım sayesinde en popüler sanatçıların sergiledikleri performansları, şarkıları ve diğer videoları sorunsuzca mobil cihazımız üzerinden takip edebiliyoruz.

Uygulamada bulabileceğimiz programlar;

  • Joy Turk Akustik
  • Ara Gaz
  • Karanlık Oda
  • B!P
  • Arsız Tweet

Uygulamanın en iyi tarafı da yayınlanan videoların tamamen orijinal kalitede sunuluyor olması. Buna ek olarak içerikleri bulmak da bir hayli kolay. Arama butonunu kullanarak videoları saniyeler içerisinde bulabiliyoruz.

Karnaval TV'yi kullanabilmek için öncelikle giriş yapmamız gerekiyor. Facebook veya kullanıcı profili oluşturarak girebilme şansına sahibiz.

Uygulamada sunulan içerikleri sağ üst bölümdeki paylaşma butonunu kullanarak mesaj olarak veya sosyal medya kanalları üzerinde paylaşma şansına sahibiz. Sorunsuz bir kullanım deneyimi sunan Karnaval TV, iOS cihazları üzerinde Karnaval TV'yi izlemek isteyen herkes tarafından mutlaka denenmeli.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Karnaval

    Karnaval Smart TV uygulaması ile Karnaval radyo kanallarını akıllı televizyonunuzdan dinleyebilirsiniz.
  • Karnaval Radyo for Tablet

    Karnaval Radyo for Tablet, Türkiye'nin en çok dinlenen radyo kanallarını bir araya getiriyor.
  • Karnaval One

    Karnaval One, Türkiye'nin en popüler radyolarını reklamsız ve herhangi bir kesinti olmadan dinleme fırsatı sunan yeni ve başarılı bir Android müzik servisi.
  • Mobil Canlı Tv

    Mobil Canlı Tv İndir Android: Canlı TV izleme programı ile film, dizi, spor, eğlence kanallarını telefonunuzdan HD kalitede izleyebilirsiniz.
  • Karnaval Radyo

    Karnaval.com, birçok popüler radyoyu bünyesinde barındıran oldukça başarılı bir radyo dinleme uygulaması.
  • TV 360

    TV 360 uygulaması ile programların geçmiş yayınlarını ve canlı TV yayınlarını kolayca izleyebilirsiniz.
  • TV SideView

    TV SideView uygulaması ile Sony TV'nizi telefon ve tabletinizden yönetebilirsiniz.
  • Dream TV

    Dream TV uygulamasıyla müzik haberlerini takip edebilir, Dream TV'yi canlı olarak seyredebilirsiniz.