KartRider Rush+

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Kart yarışı efsanesi artık daha eğlenceli.

Dünya çapında 300 milyondan fazla oyuncunun keyfini çıkardığı kart yarışı hissi, daha fazla stil, daha fazla oyun modu ve daha fazla heyecan ile her zamankinden daha iyi! Arkadaşlarınızla yarışın ya da çeşitli oyun modlarında tek başınıza oynayın. KartRider evreninden ikonik karakterler ve kartlar toplayın ve yükseltin.

Yarışçıları neyin harekete geçirdiğinin ardındaki hikayeler nihayet ortaya çıkarıldı: Çeşitli oyun modlarını tanıtan KartRider serisine özgü sürükleyici bir hikaye modunu yaşayın. İster yalnız bir yarışçı olarak zaferi kovala ister ekip olarak skor tablolarının zirvesine yüksel. Zafere giden yolu açacak çeşitli oyun modları arasından seçim yapın.

Kart yarışı hiç bu kadar güzel görünmemişti. Yarışcınızı en son kıyafetler ve aksesuarlarda şekillendirin ve çeşitli şık ve ikonik Kartlarla donatın. Yolda size prestij kazandıracak çıkartmaları ve evcil hayvanlarla yolculuğunuzu süsleyin. Liderlik sıralarına tırman ve nihai yarış efsanesi ol!

Ömer Dursun

KartRider Rush+

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Kart yarışı efsanesi artık daha eğlenceli.

Dünya çapında 300 milyondan fazla oyuncunun keyfini çıkardığı kart yarışı hissi, daha fazla stil, daha fazla oyun modu ve daha fazla heyecan ile her zamankinden daha iyi!

Dünyanın dört bir yanından oyuncularla katılın ve görevleri kulüp olarak tamamlayın. Kendi özelleştirilebilir evinizde en son kart arabanızı gösterin veya eğlenceli, hızlı mini oyunlarla zor kazanılan bir maçta eğlenin.

Arkadaşlarınızla yarışın ya da çeşitli oyun modlarında tek başınıza oynayın. KartRider evreninden ikonik karakterler ve kartlar toplayın ve yükseltin.

45'den fazla yarış pisti ile bitiş çizgisine hızlanın! İster London Nights'taki kalabalık trafikte bir tura çıkın, ister Shark'ın Mezarı'ndaki buzun üşümesine katlanın, her parkurda, bir meydan okuma arayan oyuncular için farklı bir yarış deneyimi sunan kendine özgü özellikleri vardır. Kart yarışı hiç bu kadar güzel görünmemişti. 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NASCAR Rush

    İlk lisanslı NASCAR yarışına girin ve RUSH tecrübesini edinin!
  • Rush Rally Origins

    Rush Rally Origins, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz ralli yarış oyunu.
  • Pixel Rush

    Pixel Rush Android oyununda engellerle dolu platformda hayatta kalmak için koşuyorsunuz.
  • Traffic Rush 3D Racing

    Traffic Rush 3D Racing, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir yarış oyunu.
  • Road Rush Racer

    Road Rush Racer, trafik kurallarını ve hız limitini hiçe sayabileceğiniz Android yarış oyunu.
  • Rush Rally 3

    Rush Rally 3: Mobilde konsol kalitesinde ralli yarış oyunu
  • Cars Rush

    Cars Rush, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz en ufak boyutlu ve zevkli araba yarışı oyunu.
  • MXGP Motocross Rush

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir yarış oyunu