Kaspersky Battery Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
132 TOPLAM İNDİRME

Kaspersky Battery Life, Android telefon ve tablet için ücretsiz pil ömrü uzatma, pil tasarrufu, pil koruma uygulaması.

Kaspersky Battery Life, Android telefon ve tablet kullanıcılarına özel pil ömrü uzatma, pil tasarrufu uygulaması. Mobil cihazınızda yüklü uygulamaları otomatik olarak izleyerek fazla güç tüketenleri tespit edip anlık bildirim gönderebilen pil koruma uygulaması, tamamen ücretsiz ve de Türkçe dil desteğine sahip.

Kaspersky’nin Android kullanıcıları için geliştirdiği pil koruma uygulaması Kaspersky Battery Life, Android 4.1 ve üzeri tüm telefon ve tabletlerle uyumlu. Uygulamanın en sevdiğim özelliği; Yüksek enerji tüketiminde anlık bildirim sunması. Kullandığınız bir uygulamanın normalden daha fazla enerji tüketmesi durumunda otomatik uyarı alıyorsunuz. Ancak şarj seviyesinin hızlı şekilde düşmesine neden olan uygulama size sorulmadan kapatılmıyor, seçim şansı veriliyor. Uygulamanın diğer bir güzel yanı; Her uygulama için kapatma durumunda ne kadar süre kazanacağınızı göstermesi. Çalışan uygulamalar listesinde her uygulamanın yanında süre yazıyor ve seçim işaretini kaldırdığınızda kaç dakika kazanacağınızı görüyorsunuz. Hemen üstte de cihazınızın kalan kullanım süresi gösteriliyor.

Cihazınızın tam şarjı içi gereken süreyi de gösteren pil koruma uygulaması, sık kullandığınız uygulamalara dokunmuyor. Gün içinde en çok kullandığınız uygulamalar pil ömrünü olumsuz etkilese dahi gerekli olarak işaretlediğiniz için Kaspersky bunu size bildirmiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battery Life Saver

    Android için Battery Life Saver uygulaması, Android telefonunuzda ya da Android tabletinizde kolayca önemli oranda batarya ömrünü korumanızı sağlar.
  • AVG TuneUp – Battery Saver

    AVG TuneUp – Battery Saver, Android cihazda birçok ayara kolayca ulaştıran ve pili verimli kullanmak için yardımcı olan bir mobil uygulama.
  • Pil - Battery

    Pil - Battery, mobil cihazın pil bilgisini detaylı bir şekilde sunan bir uygulama.
  • Alportela Battery Saver

    Alportela Battery Saver kullanarak Android cihazınızın pil ömrünü uzatabilirsiniz
  • Battery Defender

    Battery Defender sayesinde Android cihazınızı çok daha uzun süre kullanabilirsiniz
  • Battery Doctor

    Battery Doctor telefonunuzun pil ömrünü uzatmak için hazırlanmış bir uygulamadır.
  • Battery Save Booster

    Battery Save Booster ile Android cihazınızı daha uzun süre kullanabilirsiniz
  • Kaspersky QR Scanner

    Kaspersky QR Scanner, phishing ve zararlı bağlantılar içeren karekodları engelleyen hızlı ve basit bir karekod okuma uygulaması.