Kaspersky Security Cloud

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,006 TOPLAM İNDİRME
2.9 MB DOSYA BOYUTU

Kaspersky Security Cloud 2021, PC, macOS, Android ve iOS için en iyi bulut tabanlı virüs koruma programıdır.

Kaspersky Security Cloud 2021 indirerek Kaspersky’nin en gelişmiş güvenlik programına sahip olursunuz. İlk Uyarlanabilir (Adaptif) güvenlik programı olan Kaspersky Security Cloud, içerisinde Internet Security (İnternet Güvenliği), Secure Connection (VPN), Password Manager (Parola Yöneticisi), Security Live (Canlı Güvenlik), My Apps (Uygulamalarım) ve daha birçok güvenlik - gizlilik araçlarıyla geliyor.

Kaspersky Security Cloud İndir

Üstün bulut güvenliği sunan ve en yeni çevrimiçi tehditlere karşı bulut veri koruması sağlayan Kaspersky Security Cloud 2021, Windows PC, Mac, iOS ve Android telefonlar için indirilebiliyor. Patentli Uyarlanabilir Güvenlik ile yalnızca masaüstü ve mobil cihazlarınız korunmuyor, siz de korunuyorsunuz.

Telefonunuzun ve bilgisayarınızın ayarlarını gözden geçirerek güvenlik uyarıları ve güvende olmanıza yardımcı ipuçları sunuyor, can sıkan açılır pencereleri yok ederek internette güvenle gezinmenizi sağlıyor, hesaplarınızı veri sızıntılarına karşı inceliyor ve sorunları nasıl çözeceğiniz konusunda önerilerde bulunuyor, alışveriş yaptığınızda güvenli bir tarayıcı açarak kredi kartı bilgilerinizi koruyor, telefonunuz çalındığında uygulama, arama ve mesajlarınızı gizliyor, cihazlarınızdaki gereksiz dosyaları temizleyerek boş alan açıyor, cihazlarınızı optimize ediyor, WiFi ağınıza bağlanan tüm cihazları detaylı olarak gösteriyor, web kamerasına yetkisiz erişimi engelliyor, güvenli olmayan WiFi ağlarında bağlandığınızda uyarı veriyor ve güvenli VPN’i açıyor.

En İyi koruma ve patentli uyarlamalı güvenlik Kaspersky Security Cloud’un öne çıkan özellikleri:

  • Patentli Uyarlanabilir Güvenlik: Uyarlanabilir güvenlik teknolojisi, sürekli değişen siber güvenlik alanı bağlamında yaşam tarzınıza göre müdahalelerde bulunarak doğası gereği özelleştirilmiştir. Bu teknoloji, tehlikeyi öngörür, eylem gerektiğinde size tavsiyelerde bulunur ve gereksinim duyulduğunda otomatik olarak cihaz ayarlarınızı günceller. Sizi yalnızca doğrudan siber tehditlerinden korumaz; ayrıca değer verdiklerinizin güvende olduğu konusunda güvence sağlar.
  • Hesap tabanlı kontrol: Bu hizmet, bir lisans yerine abonelik sahibinin My Kaspersky hesabına bağlıdır. Bu, My Kaspersky'de bulunan güvenlik yönetimi özelliklerinin güvenliğinizi istediğiniz şekilde yapılandırmanıza olanak sağladığı anlamına gelir. Aile üyeleri ve arkadaşlarınız ile güvenliği paylaşmanızı sağlayan Aile sürümümüzü satın alırsanız ana hesabın sahibi siz olursunuz. Bu durumda, her birey kendi My Kaspersky hesabına sahip olur ve çözüm onların kişisel ihtiyaçlarına ve çevrimiçi alışkanlıklarına uyum sağlar.
  • Platformdan bağımsız esneklik: Bu hizmet Windows, Mac, iOS ve Android'de çalışır. Ayrıca, hesabınızı paylaşılan bir cihazdan yönetmeniz gerekiyorsa hesabınıza My Kaspersky web sitesinden erişilebilir.
  • Teknoloji harikası yenilik: Hizmet sürekli olarak geliştirilmektedir. En yeni araçların, özelliklerin ve teknolojilerin tamamı ilk olarak Kaspersky Security Cloud'da görünecektir.
Erkan Calp

Kaspersky Security Cloud

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Kaspersky Security Cloud: Android telefonlar için ilk uyarlanabilir güvenlik programı

Kaspersky Security Cloud, Android telefonunuz ve Mac/Windows PC’niz için indirebileceğiniz en gelişmiş güvenlik programı. İlk uyarlanabilir güvenlik hizmeti olan Kaspersky Security Cloud, cihazlarınızı korumakla kalmıyor, kullanım alışkanlıklarınızı da takip ederek güvenlik önerilerinde bulunuyor.

Kaspersky’nin patentli uyarlamalı güvenlik teknolojisini kullandığı Kaspersky Security Cloud, masaüstü ve mobil cihazlarınız için gün boyu koruma sağlıyor. Geleneksel antivirüs programlarının çok ötesinde bir yazılım. Android telefonunuzun ayarlarını gözden geçirerek güvenlik sorunlarına ilişkin çözüm önerilerinde bulunması, güvenli olmayan WiFi ağına bağlandığınızda açılır pencereyle uyarması, ev WiFi ağınıza yeni bir cihaz bağlandığında bildirmesi, parolalarınız ve belgelerinizi güvenli şekilde saklamanıza ve cihazlarınız arasında senkronize etmesi, depolama alanını artırmaya ve hızlandırmaya yönelik ipuçları vermesi, hesaplarınızı veri sızıntılarına karşı araştırıp sorunlar algılandığında önerilerde bulunması, kullanılmayan uygulamaları göstermesi ve uygulama izinlerine hızlı erişim sunması ve daha birçok özelliği var Kaspersky Security Cloud Android uygulamasının.

Kaspersky Security Cloud, Personal (Kişisel), Family (Aile) ve Free (Ücretsiz) abonelik sunuyor. Kişisel planı seçerseniz, Security LIVE (Güvenlik Canlı) , Secure Connection (VPN) ve My Apps (Uygulamalarım) özelliklerine erişebiliyorsunuz. Password Manager (Parola Yöneticisi) ve Internet Security (İnternet Güvenliği) premium sürümleri de etkinleştiriliyor. Aile planında Kişisel planın sağladığı özelliklere ek olarak Safe Kids (Ebeveyn Kontrolü) uygulamasının premium sürümü veriliyor ve My Kaspersky hesabınızla tüm ailenizle koruma ve kişisel güvenlik özelliklerini paylaşabiliyorsunuz. Ücretsiz planda sadece antivirüs sunuluyor, uyarlanabilir güvenlik araçlarına sınırlı erişiminiz oluyor.

 

Erkan Calp

Kaspersky Security Cloud

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Kaspersky Security Cloud: iPhone ve iPad'iniz için uyarlanabilir güvenlik ve VPN

Kaspersky Security Cloud, Windows, Mac, iOS, Android işletim sistemli cihazları koruyan ilk uyarlanabilir (adaptif) güvenlik programı. Antivirüs koruması, uyarlanabilir güvenlik, güvenli bağlantı (VPN), parola yöneticisi, gizlilik koruması, hesap kontrolü, güvenli para, WiFi ağ takibi ve daha birçok güçlü gizlilik aracı sunan Kaspersky Security Cloud, masaüstü ve mobil cihazlar için en gelişmiş güvenlik uygulaması olarak karşımızda.

Kaspersky’nin Patentli Uyarlanabilir Güvenlik hizmeti Security Cloud, geleneksel antivirüslerden çok farklı çalışıyor. App Store’da bulabileceğiniz en gelişmiş güvenlik uygulaması. iOS cihazınızın ayarlarını gözden geçirerek güvenlik ve gizliliğinizi tehdit eden sorunlar tespit ettiğinde uyarmakla kalmayıp önerilerde bulunuyor. Çevrimiçi hesaplarınızı veri sızıntılarına karşı araştırıyor, sorunlar algıladığında çözüm yolları sunuyor. VPN özelliğiyle web sitelerinde özgürce gezinmenizi sağlıyor. Parolalarınız ve önemli belgelerinizi saklamanız için sınırsız, güvenli kasa sağlıyor. Güvenli olmayan WiFi ağlarına bağlandığınızda uyarıda bulunuyor. Yüklü uygulamalarınız da Kaspersky’nin denetiminde. Security LIVE ile gün boyunca koruma altındasınız.

Kaspersky Security Cloud, ücretsiz, aile ve kişisel abonelik seçenekleri sunuyor. Ücretsiz planda uyarlanabilir güvenlik araçlarının tümüne erişemiyorsunuz. Kişisel planda Security LIVE, Secure Connection (VPN), My Apps’i içeren bir dizi uyarlanabilir güvenlik aracının yanında Password Manager (Parola Yöneticisi) premium sürüm veriliyor. Aile planında ayrıca Safe Kids (Ebeveyn Kontrolü) uygulaması premium sürümüne sahip oluyorsunuz ve My Kaspersky hesabınızla tüm ailenizle koruma ve kişisel güvenlik özelliklerini paylaşabiliyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kaspersky Internet Security 2021

    Kaspersky Internet Security 2021, PC, Mac ve Android cihazlarda gizliliğiniz ve paranızı koruyan gelişmiş güvenlik ve antivirüs programı.
  • Kaspersky Total Security 2021

    Kaspersky Total Security 2021, PC, Mac ve mobil için en üst düzey koruma. Tek lisansla antivirüs, VPN, fidye yazılımı koruması, web kamera güvenliği
  • Kaspersky Security Scan

    Kaspersky Security Scan, en son güvenlik tehditlerini tespit edebilen, rapor sunan ve önerilerde bulunan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Kaspersky Safe Kids

    Kaspersky Safe Kids indir, çocuklarınızın internet güvenliği içi kullanmanız gereken bir cümle.
  • Kaspersky Secure Connection

    Kaspersky Secure Connection, Windows PC kullanıcılarının tercih edebileceği güvenli VPN programları arasında.
  • ESET Smart Security Premium 2022

    ESET Smart Security Premium 2022, Windows, macOS ve Android cihazlar için üst düzey koruma sağlayan güvenlik programıdır.
  • Kaspersky Free Antivirus

    Kaspersky Free Antivirus, kaspersky'nin ücretsiz antivirüs programıdır. Windows bilgisayarınızı virüslere karşı korur.
  • Kaspersky Virus Removal Tool

    Kaspersky Virus Removal Tool, bedava virüs tarama ve temizleme programı, ücretsiz virüs temizleyicidir.