Kebap World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
840 TOPLAM İNDİRME

Anadolu mutfağına özel yemekleri sunuyorsunuz.

Kebap World, birbirinden leziz tatların olduğu Anadolu mutfağını içeren yemek yapma oyunu. Zengin Türk mutfağını öne çıkaran süper eğlenceli bu zaman yönetimi oyununu oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Android telefonunuza ücretsiz indirip hemen oynamaya başlayın.

Android platformunda birçok yemek pişirme, yemek hazırlama, yemek yapma oyunu mevcut ancak Kebap World adından da tahmin edeceğiniz üzere yerli yapım olmasıyla öne çıkıyor. Kebap, pide, çay, bol köpüklü ayran, turşu gibi Türk mutfağına has lezzetleri sunduğumuz bir restoranı işletiyoruz oyunda. Restoranımıza gelen müşterileri en iyi şekilde karşılıyor, siparişlerini alarak fazla bekletmeden sunuyoruz. Tabii ki menüyü hazırlarken müşterilerimizin istedikleri şekilde sunmamız önemli. Aksi halde para vermeden restoranımızı terk ediyorlar. Mutlu müşteriler de bahşiş bırakıyor.

3 ayrı restoranda 100’ün üzerinde bölüm sunan yemek oyununda sadece bulunduğumuz yerde değil, ülkenin hatta dünyanın genelinde tanınan bir restoran işletmecisi olmak için uğraş veriyoruz. Sadece Türk yemeklerinin sunulduğu restoranızı zincir haline getirmek için gece gündüz çalışmaya hazır mısınız?

Erkan Calp

Kebap World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
112 MB DOSYA BOYUTU

En iyi Türk yemekleri yapan restoran olmalısınız.

Kebap World, sadece Türk yemeklerini hazırladığımız leziz bir oyun. Şiş kebap, pide başta olmak üzere Anadolu mutfağının birbirinden leziz, tadına doyamadığınız yemeklerini sunuyoruz. Kendi restoran zincirimizi yaratmak için gece gündüz çalıştığımız oyunda 120 eğlenceli bölüm bulunmakta.

Zengin Türk mutfağını öne çıkaran zaman yönetimi oyunu, iOS platformunda da ücretsiz ve hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunuyor. Grafik kalitesi üst düzey tutulan yemek yapma ve servis oyununda pişirilme şeklinden sunuma tüm detaylar düşünülmüş. Restoranımıza gelen müşterilerimizin siparişini alıp olabildiğince hızlı şekilde ve de istedikleri gibi sunarak günü geçiriyoruz. Mutfakta tek başımıza olduğumuzdan siparişleri alma, hazırlama ve sunum kısacası tüm işler bizde.

Dünyaca en iyi Türk yemekleri yapan restoranlar arasına girmek için uğraş verdiğiniz oyunda 100’den fazla bölüm ve 3 ayrı restoran sizi bekliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Human Evolution

    Evrim simülasyon oyunu
  • Mega Pop

    Mega Pop (Android): 2019'un en eğlenceli canavarlı mobil oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • Mr Gun

    Öldür ya da öl!
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!
  • DueLito

    Reflekslerinizi gösterme zamanı
  • The VideoKid

    Retro kaykay oyunu mobilde!