Keek

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
662 TOPLAM İNDİRME
3.5 MB DOSYA BOYUTU

Keek, Android cihazlarınız üzerinde video çekmek ve bunları sosyal bir ortamda diğer kullanıcılarla paylaşabileceğiniz video çekme ve paylaşma uygulamasıdır.

Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde hızlı ve kolay bir şekilde kısa videolarınızı çekmenize ve bunları arkadaşlarınızla paylaşmanıza olanak tanıyan Keek adlı uygulama ile yeni yeni şeyler keşfederken bir yandan da diğer insanlarla etkileşimde kalabilirsiniz.

Dünya üzerinde diğer insanların ve arkadaşlarınızın paylaşmış olduğu videoları izlerken sizler de kendi videolarınızı diğer insanlarla paylaşabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarınızla entegre olarak kullanabileceğiniz uygulama ile çektiğiniz videoları Facebook, Twitter, Tumblr, SMS ve E-Posta aracılığıyla paylaşma şansına da sahipsiniz.

Kullanıcıların kendi videolarını en kolay ve en hızlı şekilde çekerek, paylaşabilmeleri için tasarlanmış olan uygulama yavaş yavaş popüleritesini arttırmaktadır.

Sizlerde kısa videolar çekmeyi ve çekmiş olduğunuz bu videoları diğer insanlarla paylaşmayı seviyorsanız, Keek adlı uygulamayı mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Keek Özellikleri:

  • Videolarınızı saniyeler içerisinde Keek profilinzide paylaşma
  • Gerçek zamanlı olarak tüm dünya üzerinde kullanıcıların paylaştığı videoları izleme
  • SMS, E-Posta, Twitter, Facebook ve Tumblr aracılığıyla videoları paylaşma
  • Videolara yorum yazma ve geri bildirim yollama
  • Hızlı ve kolay kullanımlı
  • Sınırsız video yükleme
  • Uygulama içi bildirimler
Can Çevrim

Keek

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
220 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad mobil cihazlarınızı kullanarak kolayca video çekmek ve bunları durum güncellemesi olarak arkadaşlarınızla paylaşmak için Keek'i kullanabilirsiniz.

iPhone ve iPad cihazlarınızla en kolay yoldan videolar kaydetmek, izlemek ve paylaşmak istiyorsanız Keek uygulaması bunu en iyi şekilde gerçekleştirmenizi sağlayacaktır. Uygulamanın kullanıcıları hem birbirleri arasında videolarını paylaşabiliyorlar hem de tüm dünyaya çekimlerini gösterebiliyorlar.

Video durum güncellemelerinizi paylaşırken Facebook, Twitter, Tumblr, E-posta ve SMS yöntemlerini de kullanma şansınız var. Tamamen ücretsiz olan uygulama böylece son dönemlerde popüler olan video paylaşımları çok daha kolay hale getiriyor.

Video paylaşımlarının yanında yazılar da kullanabiliyor, videolara yorum atabiliyor, bildirimler alabiliyor, trend konuları görebiliyor, hem ön hem de arka kameranızı kullanabiliyorsunuz. Son zamanlarda popüler olan bu trende siz de katılmak istiyorsanız kullanımı en kolay video paylaşım uygulamalarından birisi olan Keek'i sakın pas geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında