Keepy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Keepy, Android cihazları üzerinde kullanabileceğiniz ve çocuklarınızın büyüme dönemleriyle ilgili resim, fotoğraf ve videoları saklayabileceğiniz özel bir zaman tüneli uygulamasıdır.

Keepy, ebeveynlerin Android cihazları yardımıyla çocuklarının her anını yakalayabilecekleri ve özel bir zaman tüneli üzerinde sonsuza kadar saklayabilecekleri bir uygulamadır.

Çocuklarınızın en güzel anlarının ve anılarının hiç eskimemesi için kullanabileceğiniz bir uygulama olan Keepy ile yıllar sonra bile özel anlara ait fotoğraflar, videolar, ses kayıtları ve diğer materyallerle o anları yaşayabilirsiniz.

Evlatlarınızın çocukluk yıllarına ait en güzel kareleri kendinize özel bir zaman tünelinde saklayabileceğiniz, istediğiniz gibi düzenleyebileceğiniz, paylaşabileceğiniz uygulama ile geri dönüp o yıllara baktığınız zaman duygusal anlar yaşayacağınıza eminim.

Hatta Keepy yardımıyla saklayacağınız fotoğraflar, resimler, ses kayıtları, hatıralar, videolar ve diğer içerikler için aile fertlerinin yorumlarını ve ses kayıtlarını da içeriklere iliştirme şansına sahipsiniz. Ayrıca birden fazla çocuk sahibiyseniz her çocuğunuz için Keepy üzerinde ayrı bir zaman tüneli oluşturma şansına sahipsiniz.

Ücretsiz olarak indirerek kullanmaya başlayacağınız uygulama yardımıyla her ay çocuklarınıza ait 31 adet içeriği ücretsiz olarak paylaşabilirsiniz.

Can Çevrim

Keepy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
17.6 MB DOSYA BOYUTU

Keepy, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ve çocuklarınızın her anını özel bir zaman tünelinde sonsuza kadar saklayabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

Keepy, çocuklarının her anını yakalamak ve yıllar sonra bile yeniden hatırlamak isteyen ebeveynler için geliştirilen ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Uygulama yardımıyla evlatlarınızın çocukluk yıllarına ait resimlerini, fotoğraflarını, ses kayıtlarını, hatıralarını, videolarını ve çok daha fazlasını kendinize özel zaman tünelinde saklayabilirsiniz.

Çocuklarınızın en güzel yıllarını, anlarını ve anılarını sonsuza kadar saklamak isteyen ebeveynler için düşünülerek hazırlanmış olan uygulama gerçekten çok kullanışlıdır.

Keepy üzerinde çocuklarınıza ait saklayacağınız her tür içeriği istediğiniz gibi düzenleyebilir ve diğer aile fertleriyle kolayca paylaşabilirsiniz. Hatta Keepy üzerinde sakladığınız çocuklarınıza ait resimlere, videolara ve ses kayıtlarına diğer aile fertlerinin de sesli, görüntülü veya yazılı şekilde yorumlar yapmasını sağlayabilirsiniz.

Aradan geçen yıllar sonunda çocuklarınızın kocaman adamlar veya kadınlar olduğunu gördüğünüz zaman, geriye dönüp onların çocukluk yıllarını hatırlamak istediğiniz zaman Keepy hesabınıza giriş yapmanız yeterli olacaktır. İşte o zaman Keepy'nin ne kadar güzel bir servis olduğunu bir kez daha anlama fırsatını yakalayacaksınız.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Keepy Ducky

    Keepy Ducky, popüler YouTuber iBallisticSquid tarafından geliştirilen Android oyunu.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.