Kill Me Again : Infectors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Kill Me Again : Infectors, geliş grafiklerii ve oynanışı ile öne çıkan başarılı Android RPG oyunlarından bir tanesi.

Kill Me Again : Infectors, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde RPG oyunu oynayabilme şansını elde etmenizi sağlayan hem ücretsiz hem de gelişmiş bir Android oyunu. Ölümsüz yaratıklara karşı mücadele vereceğiniz oyunda sürekli heyecan ve aksiyon mevcut.

Oyundaki ilk amacınız hayatta kalmak. Zaten oyunun yer aldığı kategori de tam olarak Survival RPG olarak geçiyor. Bu nedenle düşmanlarınız karşısında ilk olarak hayatta kalmalı ve sonrasında hamlelerinizi yaparak onları yok etmelisiniz.

Korksanız bile kaçacak bir yer bulamayacağınız oyunda birliklere katılarak edineceğiniz arkadaşlarınız ile birlikte savaşabiliyorsunuz. Pek çok RPG oyununda olduğu gibi bu oyunda da kontrol ettiğiniz karakterin üzerine zırhlı eşyalar alarak daha güçlü hale geliyorsunuz ve böylece kendinizi düşmanlarınıza karşı daha iyi savunabiliyorsunuz. Eşya sistemi dışında oyundaki mevcut seviye sistemine göre sürekli seviyeniz artıyor ve bu şekilde de karakteriniz güçlenmeye devam ediyor. Yani oynadıkça daha fazla güç kazanıyorsunuz.

Eğer daha önce hiç RPG oyunu oynamadıysanız bu oyunu mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Eğer RPG oyunlarına aşikarsanız zaten nası bir şeyle karşı karşıya olduğunuzu az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Grafik ve oynanış kalitesi oldukça iyi seviyede olan Kill Me Again'i ücretsiz olarak indirip mutlaka oynamalısınız.

Barış YANIK

Kill Me Again : Infectors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Kill Me Again : Infectors, ölümsüz ve tehlikeli undead canavarlara karşı hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz heyecan ve aksiyon dolu bir iOS RPG oyunu.

Kill Me Again : Infectors, iPhone ve iPad sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği heyecan ve aksiyon dolu bir survival RPG oyunu. Diğer rol yapma oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da bir karaktere sahip oluyorsunuz ve sürekli bu karakteri geliştirerek güçlendirmeye çalışmak ilk amacınız. Fakat daha da önemli olan ise hayatta kalmanız. Bunu sağlamak için düşmanlarınızın yaptığı hamlerere hızlı düşünerek hemen yanıt vermeli ve hem kendinizi korumalı hem de onları yok etmelisiniz. Yoksa tahtalı köye doğru yolculuğunuz başlıyor.

Oldukça gelişmiş bir alt yapıya sahip olan oyunda karakteriniz için zırh eşyaları ve silahlar yaparak karakterinizin çok daha güçlü olmasını sağlamanız gerekiyor. Zombilerle dolu olan şehirlere girerek sağ çıkmak istiyorsanız, güçlü bir karaktere sahip olmalısınız. Ayrıca bu şehirlerde esir alınan rehineleri kurtarmak da görevleriniz arasında yer alıyor.

Oyunda size sürekli verilen görevler nedeniyle hiç boşluğa düşmüyor, aksine oldukça yoğun olarak vakit geçiriyorsunuz. Heyecanı bitmeyen RPG oyunlarından bir tanesi olan Kill Me Again : Infectors'u ücretsiz olarak indirip iPhone ve iPad'leriniz üzerinde keyifle oynayabilirsiniz.

Eğer bu tür oyunları oynarken korkuyorsanız farklı alternatiflere yönelebilirsiniz çünkü bir çok RPG oyununa göre biraz daha korkutucu olduğunu söyleyebilirim. Eğer korkmuyorsanız mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Just Kill Me 3

    Karşınıza geçen farklı karakterleri öldürmek için saldırıda bulunabileceğiniz ilginç bir oyundur.
  • That Level Again 3

    That Level Again 3 ile siyah beyaz platform oyunu atmosferini mobil cihazlarınızda yaşayın. Bulmacaları teker teker çözün ve bölümleri bitirin.
  • Click Kill Adventure

    Click Kill Adventure ilginç bir atmosfer sunan eğlenceli bir macera oyunudur.
  • She Wants Me Dead

    She Wants Me Dead, siyah beyaz görselleriyle etkileyen hikaye odaklı platform oyunu.
  • Normal Me and Abnormal Friends

    Sürükleyici bir hikayede yer alarak macera dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Obey Me

    Sürükleyici bir hikâyeye ortak olacağız.
  • That Level Again

    That Level Again, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform bulmaca oyunudur.
  • Dead And Again

    Dead And Again mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur