Killer Escape 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Killer Escape 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.

Killer Escape 2, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir odadan kaçış ve macera oyunudur. Korku temalı oyunları seviyorsanız katilden kaçmaya çalışacağınız bu oyunu da seveceğinizi düşünüyorum.

Özellikle korku temalı oyunlar geliştiren yapımcının bu oyunu da yine aklınızı başından alacak nitelikte diyebilirim. Birinci oyunu oynadıysanız sonunda bu oyuna kaçabildiğinizi hatırlıyorsunuzdur. Fakat bu oyunu oynamak için birinci oyunu oynamış olmanıza özellikle gerek yok.

Oyunda kanla kaplı duvarlarda ve yerlerde korkunç yazılar yazıyor ve siz de bu odalardan geçerek kaçışınızı gerçekleştirmek zorundasınız zira başka çareniz yok çünkü geri dönüş yok, sadece ileriye gidebiliyorsunuz.

Klasik bir odadan kaçış oyununda olduğu gibi bu oyunda da etrafınızda olup bitenlere dikkat etmeniz ve ipuçlarını çözerek ilerlemeniz gerekiyor. Bunun için gerektiğinde eşyaları kullanmalı ve bulmacaları çözmelisiniz.

Oyunu oynanabilir kılan en önemli özelliği bence grafikleri. Gerçekten sizi içine çeken korkutucu bir ortama sahip ve her şey detaylı bir şekilde düşünülerek geliştirilmiş. Böylece kendinizi gerçekten o ortamdaymış gibi hissediyorsunuz.

Siz de bu tarz odadan kaçma oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Killer Escape 2

x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Killer Escape 2, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunudur.

Killer Escape 2, iPhone ve iPad cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunudur. Korku dolu bir maceraya atılacağınız oyunda sakin ve dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor.

Korku ve cinayet temalı oyunları seviyorsanız Killer Escape serisine göz atmalısınız. Birinci oyunun sonunda kaçmayı başarmıştınız fakat bu oyunda da bunu başarabilecek misiniz kendinizi deneyebilirsiniz.

Öncelikle oyunu oynayabilmek için birinci oyunu oynamış olmanız gerekmediğini söylemeliyim. Her oyun kendine özgü bir yapıya sahip. Bu oyunda da kurbanlarını ameliyat eden bir katilden kaçmaya çalışıyorsunuz.

Kanla kaplı duvarlar ve yerlerden oluşan mekanlarda ilerliyorsunuz. Oyunun en önemli özelliği ise bu mekanların gerçek anlamda detaylı bir şekilde tasarlanmış olması. Böylece oyun sizi daha çok içine çekiyor ve heyecanlandırıyor.

Oyunda odadan kaçış oyunlarında yaptığınız gibi etrafınızdaki ipuçlarını kullanarak ilerlemeniz ve odalardan çıkmanız gerekiyor. Bunun için de eşyalardan faydalanmalı, bulmacaları çözmeli ve çok dikkatli olmalısınız.

Eğer siz de bu tarz korku temalı odadan kaçma oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Goop Escape 2

    Goop Escape 2, minik Goop'ları kaçış noktasına götürüp bölümleri birer birer geçmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Escape Fear House - 2

    Escape Fear House - 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • You Must Escape 2

    You Must Escape 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.
  • Escape the Prison 2 Revenge

    Escape the Prison 2 Revenge, karanlık bir hapishaneden kaçmaya çalışacağınız oldukça zorlu bir Android oyunu.
  • Faraway 2: Jungle Escape

    Bulmacaları çözüp ormandan kaçmalısınız.
  • Can You Escape 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.
  • High School Escape 2

    Farklı bulmacalar çözmeye çalışacağız.
  • Traffic Escape APK

    3D bulmaca oyunu olan Traffic Escape APK'da, mantığınızı kullanarak arabaları hareket ettirin ve seviyeleri bitirin.