Kim Bilir

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10,076 TOPLAM İNDİRME

Kim Bilir, hem bilginizi ölçüp hem de arkadaşlarınızla yarışabileceğiniz bir mobil uygulamadır.

Kim Bilir, 90 saniye boyunca karşınıza çıkan soruları olabildiğince hızlı bir şekilde ve bu süre zarfında olabildiğince çok soru cevaplamalısınız.

Yirmi binden fazla sorunun bulunduğu Kim Bilir oyunu, arkadaşlarınızla yarışmanıza da imkan tanıyarak bilgi yarışması alanında bir adım öne çıkıyor. Dilerseniz kendi başınıza sadece eğlenmek amacıyla dilerseniz de Facebook ile giriş yaparak ve internet bağlantınızı kullanarak arkadaşlarınızla rekabet içine girebilirsiniz.

Bu özelliklerin yanı sıra oyun boyunca altı adet süper joker olarak nitelendirilen joker hakları sunuluyor. Jokerleriniz yardımcı olamaz ya da soruyu yanlış cevaplarsanız da doğrusunu hemen öğrenebiliyorsunuz.

Son olarak oyunda görevler kısmı mevcut ve bu görevleri tamamlamaya çalışarak bambaşka bir yarışma deneyimi gerçekleştirebilirsiniz.

Onur Şendere

Kim Bilir

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
416 TOPLAM İNDİRME

Kim Bilir, iPhone ve iPad'leriniz üzerinden oynayabileceğiniz oldukça keyifli ve ücretsiz bir bilgi yarışması oyunudur.

Kim Bilir, diğer bilgi yarışması uygulamalarına göre çok daha renkli ve şık tasarlanmış, oynaması oldukça zevkli bir iOS bilgi yarışması oyunudur.

Yarışmada size verilen süre içerisinde sorulan tüm soruları doğru yanıtlamaya çalışıyorsunuz. Soruların zorluğu ve verdikleri puan gittikçe artmakta. Bu nedenle ilerledikçe daha dikkatli olmalısınız. Özellikle son sorulara yaklaştığınızda dikkatinizi toplayarak mümkün olduğunda yanlış cevap vermemeye çalışarak en yüksek puanı alabilirsiniz.

Uygulama size soru sormanın yanında, yanıtlarken veya yanıtladıkdan sonra işinize yarayabilecek bazı özellikler sunuyor. Bu özellikleri yeni oyuna başlamadan önce sahip olduğunuz altın ile alabiliyorsunuz. Bazı özellikler soruları doğru yanıtlamanıza yardım ederken, bazıları ise yanlış yanıtladığınız soruların doğru cevaplarını görmenizi sağlıyor. Böylece yanlış bildiğiniz veya bilmediğiniz bilgileri öğrenmiş oluyorsunuz.

Oyunun en güzel yanlarından biri ise haftalık turnuva sayesinde arkadaşlarınız ile rekabete girebilmeniz. Facebook hesabınızla giriş yaparak tüm arkadaşlarınız ile birlikte haftalık turnuva heyecanını yaşayabilirsiniz. Fakat misafir olarak oyuna girerek yarışmaya katılmak da mümkün. Ayrıca oyunun size verdiği 77 adet birbirinden farklı görevleri tamamlayarak, her biri için belirlenen altın ödüllerinin sahibi olabilirsiniz.

Ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabileceğiniz Kim Bilir uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ben Bilmem Eşim Bilir

    Ben Bilmem Eşim Bilir mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kelime tahmin etme oyunudur
  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Racemasters - Сlash of Сars

    Kartlarınızı kullanarak rakiplerinizi yarış dışı bırakın.
  • Hyperspeed

    Hyperspeed'de yarışırken rakiplerinizle konuşabiliyorsunuz.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Rev Heads Rally

    Faily Brakes geliştiricilerinden arcade araba yarışı oyunu
  • Drag Sim 2018

    Popüler sürüş simülatörü oyunlarının geliştiricilerinden yepyeni drag yarış oyunu
  • Stick Sprint

    Teke tek tek tur yarışlara katılıyoruz.