Kind of Soccer 2018

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Bu futbol oyununda hedef kale değil, hakem.

Kind of Soccer 2018, futbol oyunu olarak geçse de çok farklı bir oynanış sunuyor. Klasik gol atmak yerine topu hakeme atarak puan kazandığınız eşsiz bir mobil futbol oyunu. Retro görselli spor oyunlarını seviyorsanız, tavsiye ederim. Hem ücretsiz hem de sadece 30MB boyutunda!

Görselleri, sesleri, oynanışıyla seneler öncesinin futbol oyunlarını anımsatan Kind of Soccer 2018’de amaç; gol atmak değil. Evet, bu futbol oyununda topu kaleyle buluşturmak için mücadele etmiyorsunuz. Bunun yerine çok önemli bir maçta ardı ardına hata yapmış bir hakemi hedef alıyorsunuz. Sahada kaçacak yer arayan hakemi vuruşlarınızla bitirdiğiniz an maç sonlanıyor. Tüm oyuncuların hakem üzerine oynadığı sıra dışı maçlarda hareketler de çılgınca oluyor. Rakiplerinizin yanaşmasını önleyen bomba, topu saha etrafında dilediğinizce sürüklemenizi sağlayan mıknatıs gibi sahada üstünlük kurmanızı sağlayan yardımcılarınız mevcut.

Erkan Calp

Kind of Soccer 2018

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
86.5 MB DOSYA BOYUTU

Bu futbol oyununda kale yerine hakemi hedef alıyorsunuz.

Kind of Soccer 2018, kale yerine hakemi hedef aldığınız süper eğlenceli bir mobil futbol oyunu. Sahadaki diğer oyuncularla birlikte hakemi sahadan silmek için mücadele ediyorsunuz. Sıra dışı pozisyonlarla dolu benzersiz bir futbol oyunu karşımızda. İndirmesi de oynaması da ücretsiz. Üstelik 100MB’tan daha az yer kaplıyor!

iPhone/iPad cihazlarda oynanabilen çok sayıda retro futbol oyunundan biri Kind of Soccer 2018. Her ne kadar 2018 olarak geçse de grafikleri, sesleri, atmosferi, kontrolleriyle eskilere götüren bir nostalji oyunu. Benzerlerinden ayrılan yönü; oyuncuların kale yerine hakemi hedef alması. Kritik bir maçta üst üste yanlış kararlar veren hakemi yeşil sahalardan uzaklaştırmak için mücadele ediyorsunuz. Hakemi sahadan silen takım oyunun kazananı oluyor. Rakip oyuncuları hakemden uzaklaştırmak için kullanabileceğiniz 10 güçlendirici var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Stickman Soccer 2018

    Mobilde 100MB altı en iyi ücretsiz futbol oyunu
  • PES 18 APK

    PES 18 APK - Pro Evolution Soccer 2018 APK, Konami'nin ücretsiz oynanabilir futbol oyunu.
  • Soccer Juggling Champion 2018

    Top sektirmek ne kadar zor olabilir?!
  • Soccer Manager 2018

    En iyi futbol menajerlik oyununda 2017 - 2018 sezonu başladı.
  • Dream League Soccer 2020 APK

    Dream League Soccer (DLS) 2020 Android APK, en çok oynanan mobil futbol oyunları arasında. Türkçe ve ücretsiz!
  • New Star Soccer (NSS) APK

    NSS indir APK, en iyi mobil futbol oyunu New Star Soccer'ı oynamak isteyenlerin favori araması. Futbolcu yetiştirme imkanı veren Android oyunu ücretsiz!
  • Soccer Manager 2019 APK

    Mobildeki en iyi ücretsiz futbol menajerlik oyunu