King Arthur: Legend of the Sword

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
290 TOPLAM İNDİRME

King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin resmi mobil oyunu.

King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin resmi mobil oyunu. Warner Bros'un Android platformuna ücretsiz sunduğu oyunda filmde olduğu gibi ailesini öldürerek tahta çıkan Vortigem'i yenmek için uğraş veriyoruz. Efsanevi kılıcın gücünü keşfeden Kral Arthur'un karşısına onlarca düşman çıkıyor.

Excalibur adında özel güçleri açığa çıkartan efsanevi bir kılıcı saplandığı yerden çıkararak kral soyundan olduğunu öğrenen Kral Arthur'un acımasız Vortigem ile olan mücadelesi üzerine kurulu eski çağ temalı bir mobil oyun. İlk olarak köleleri ardından kılıç ustalarını karşısına alan Kral Arthur'un düşman sayısı hızla artarken, biz de kılıcını doğru şekilde kullanması için ona yardımcı oluyoruz.

Yavaş çekim sahnelerle süslenmiş enfes grafikler sunan oyunda bölüm bölüm ilerliyoruz. Görevi tamamlayış biçimimize göre (tüm düşmanı öldürerek bitirme, belli bir puanla bitirme, belli askerlere dokunmadan bölümü bitirme gibi) liderlik tablosunda hızlı veya yavaş yükseliyoruz.

Erkan Calp

King Arthur: Legend of the Sword

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin resmi oyunu.

King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin konusuna bağlı kalınarak hazırlanmış kaliteli bir mobil oyun. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan eski çağ temalı rpg aksiyon oyununda Kral Arthur'un acımasız Vortigern ile mücadelesinde yardım ediyoruz.

Warner Bros tarafından geliştirilen King Arthur: Legenf of the Sword adlı oyun, filmin resmi oyunu olduğundan hikayeye bağlı kalınmış. Efsanevi kılıç Excalibur'u saplandığı yerden çıkararak kral soyundan geldiğini anlayan Kral Arthur, ailesini öldürerek tahta çıkan Vortigern'i öldürmek için yemin ediyor. Kılıcının gücünün yeni farkında olan Kral Arthur'un karşısına ilk çıkan isim elbette Vortigern olmuyor. Öncesinde onlarca şövalye ile karşı karşıya geliyor. Ölüm yolunda korkusuzca ilerleyen Kral Arthur'u yalnız bırakmıyoruz.

Kaydırmaya dayalı kolay kontroller sunan oyunda her bölümde ekstra puan almamız için yapmamız gerekenler başlangıçta gösteriliyor. Belli puan toplama, tüm düşmanları temizleyerek bitirme, belli kişileri öldürmeden tamamlama gibi istekleri karşılamadan da bitirebiliyoruz ancak liderlik tablosuna girmek zorlaşıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legend of Solgard

    King'in yeni oyununda yaratıklardan ordu kuruyoruz.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Sword of Chaos

    Sword of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Sword of Shadows

    Sword of Shadows, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir rol yapma oyunudur.
  • Legend Of Maktar

    Legend Of Maktar, farklı türde yaratık ve boss'larla savaştığınız rpg oyunu.
  • Legend of Star: Human Awaken

    Legend of Star: Human Awaken, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay temalı rpg oyunu.
  • Legend of Lords

    Legend of Lords, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir rol yapma oyunu.
  • Legend Of Prince

    Legend Of Prince, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.