King Chomp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen King Chomp mobil oyunu, üç oyuncuyla oynanabilen ve size eğlenceyi garanti eden bir tür aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen King Chomp mobil oyunu, üç kişiyle oynanan ve tam bir eğlenceye sahne olan keyifle oynayacağınız bir tür aksiyon oyunudur.

King Chomp mobil oyununda çok oyunculu oyun deneyiminin tadını çıkaracaksınız. Üç kişiyle çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz oyunda haftalık liderlik tabloları da rekabeti artıracak. Kendine has kuralları dahilinde oldukça keyif veren bir oyun olan King Chomp’da kırmızı, mavi ve yeşil renkte üç canavar seçeneğiniz var. Amaç ise diğer canavarları yutmak. Ancak kurallara göre kırmızı canavar yeşil canavarı, yeşil canavar mavi canavarı ve mavi canavar da kırmızı canavarı yutabilir.

Kurallar böyle iken oyunda renk değiştirme şansınızın olması işleri iyice karıştırıyor. Oyun alanında yer alan üç renkteki noktalardan geçerek renginizi değiştirebilir ve seri hamlelerle rakiplerinizi şaşırtabilirsiniz. Ayrıca oyun alanının köşelerine dokunduğunuzda da oyun dışı kalıyorsunuz. Yani fazla uzağa gidemezsiniz. Büyük bir keyifle oynayacağınız King Chomp mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

King Chomp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen King Chomp mobil oyunu, üç farklı renkteki canavarların kelimenin tam anlamıyla birbirlerini yediği eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen King Chomp mobil oyunu, üç kişiyle oynanabilen ve üç farklı renkteki canavarlarla seri stratejiler uygulayabileceğiniz son derece keyifli bir aksiyon oyunudur.

King Chomp mobil oyunu, oyuncularına tam bir kaos ortamı ve bir o kadar da eğlence garantisi veriyor. Oldukça seri ve hareketli geçen oyun turlarında hızlı düşünmeli ve uygulamalısınız. Yani en azından rakibinizden önce davranmalısınız. Oyunda üç farklı renkte canavarlar bulunuyor. Oyun alanının köşelerinden başlamak suretiyle oyun başladığında rakiplerinizi yutmaya çalışacaksınız. Ancak King Chomp oyununun kurallarına göre kırmızı renkli canavar yeşil canavarı, yeşil canavar maviyi ve mavi canavar da kırmızıyı yutabilir.

Oyun esnasında ortalarda yer alan renkli noktalardan geçerek de canavarınızın rengini değiştirebilirsiniz. Bunu ister bilinçli ister rastgele yapın ancak hemen ona göre bir hamleyle rakibinizi yutmaya çalışmalısınız. Hızlı düşünüp uygulamaya geçmeniz gereken bu eğlence fırtınasını AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Hunter King

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Mr. Archer - King Stickman

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • The King of Fighters Allstar

    Keyifli deneyim sunan bir dövüş oyunu
  • King of Sails

    18. yüzyılın efsanevi yelkenli gemileriyle savaşın.
  • King Of Hunters

    Düşmanlarınızı hızlı suikast için yakın dövüş silahlarını kullanın.
  • King of Dead

    Zevkli deneyim sunan bir strateji oyunu
  • King Crusher

    Eşsiz deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Chomp SMS

    Chomp SMS, sıkıcı Android standart mesajlaşma uygulaması yerine kullanabileceğiniz daha pratik ve efektif bir mesajlama uygulaması.