King of Avalon: Dragon Warfare

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,605 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

King of Avalon: Dragon Warfare, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur.

King of Avalon: Dragon Warfare, mobil platformlarda online macera keyfi yaşamak isteyenlerin tercih edebileceği bir strateji oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, gerçek zamanlı bir MMO keyfi yaşayabilirsiniz. Savaşa ve mücadeleye meraklı bir oyunseverseniz, akıllı cihazınızda boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz King of Avalon: Dragon Warfare oyununu önerebilirim.

King of Avalon: Dragon Warfare uzun soluklu bir oyun deneyimi yaşamak isteyen kullanıcıların deneyebileceği oyunlar arasında yer alıyor. Başından sonuna ciddi bir emek isteyen yapım ortaçağ dönemini konu alıyor ve dünyanın her yerinden oyuncularla mücadeleye girebiliyorsunuz. Oynarken siz ve müttefikleriniz üsleri iyi korumalı, iyi taktik ve stratejilerle yarattığınız dünyayı korumalısınız. 

Oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz ama bazı öğeleri gerçek parayla satın alıp gücünüze güç katabilirsiniz. Ayrıca oyunu oynamak için bir ağ bağlantısına ihtiyacınız olduğunu da unutmayalım. Bu tür kategori oyunlarına meraklıysanız King of Avalon: Dragon Warfare'ı oynamanızı öneririm.

Gökhan Abay

King of Avalon: Dragon Warfare

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME
130 MB DOSYA BOYUTU

King of Avalon: Dragon Warfare, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir online strateji oyunudur.

King of Avalon: Dragon Warfare, bir online yapımda bulabileceğiniz tüm eğlenceli unsuru içerisinde barındıran bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, her yerde savaşabilir ve birliklerinizi kontrol edebilirsiniz. Kendi üslerinizi de kontrol etmeniz gereken oyun, muadili oyunlarla benzerlik gösterdiğinden denemenizi öneririm.

Epik hikayeleri seviyorsanız King of Avalon: Dragon Warfare tam size göre bir oyun. Zaten online strateji oyunlarında bu tip tarihi konuların merkezde yer alması oyunu her zaman daha çekici yapar. King of Avalon: Dragon Warfare, birlikleri elinizden gelen en iyi şekilde yönetmeniz gereken, müttefiklikler kurarak gücünüze güç katmanız gereken, aynı zamanda iyi bir taktik ve stratejiye sahip olmanız gereken bir yapım. Dünyanın her yerinden binlerce oyuncuyla karşı karşıya gelebilir ve yeni insanlar tanıyarak birlikte hareket edebilirsiniz. Grafik açısından bakacak olursak ben başarılı buldum diyebilirim ve oynanış olarakta daha önce böyle strateji oyunları oynadıysanız hoşunuza gidecektir. 

Bir Camelot efsanesi olan King of Avalon: Dragon Warfare'i ücretsiz indirmeniz mümkün. Dilerseniz oyun içi satın alımlarla elinizi güçlendirebilirsiniz. Oynamanızı tavsiye ederim, pişman olmayacaksınız. 

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Christmas of Avalon

    Strateji dünyasına adım atacağız.
  • Kingdoms of Zenia: Dragon Wars

    Kingdoms of Zenia: Dragon Wars, tamamen ücretsiz olarak sunulan sürükleyici bir strateji oyunu.
  • Age of Lords: Dragon Slayer

    Age of Lords: Dragon Slayer, ortalığı birbirine katarak hem savaşacağınız hem de diğer ülkeleri yağmalayacağınız aksiyon dolu bir MMORPG oyunu.
  • Mark of the Dragon

    Mark of the Dragon, acımasız ejderhaların kontrolünü elimize alıp düşmanlara karşı savaştığımız bir mobil oyun.
  • Age of Warriors: Dragon Discord

    Age of Warriors: Dragon Discord, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen rol yapma ve strateji türlerini bir araya getiren bir oyundur.
  • King of Dead

    Zevkli deneyim sunan bir strateji oyunu
  • King Of Defense: Battle Frontier

    Düşmanlara karşı kulemizi savunacağız.
  • Battle of Dragon Ring

    Kendi stratejilerinizi geliştirerek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.