King of Thieves

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
617 TOPLAM İNDİRME
154 MB DOSYA BOYUTU

King of Thieves, Cut the Rope serileriyle ünlü ZeptoLab'in ücretsiz çok oyunculu platform - bulmaca oyunu.

King of Thieves, tüm platformlarda en çok oynanan bulmaca oyunlarından Cut the Rope serisinin geliştirici ZeptoLab’in yeni oyunu. Ünlü yapımcının mobilin yanı sıra Windows platformunda da karşımıza çıkan oyunu platform – bulmaca türünde ve kısa sürede bağımlılık yapacak kadar kaliteli.

Şekerleme canavarı Om Nom’un maceralarını konu alan Cut the Rope serileriyle tanıdığımız ZeptoLab’in platform ve PvP çok oyunculu oyununda tuzakları atlatarak diğer oyuncuların altın ve cevherlerini çalışıyoruz. Amacımız dünyanın en zengin hırsızı olmak; hırsızların kralı unvanına sahip olmak. Tabii ki bu amacımıza ulaşmamız hiç basit değil. Etrafımızda pervane olan çok sayıda düşman hırsız var ve kurulan tuzakların sayısı bir hayli fazla. Daha da kötüsü altınları ele geçirmekle işimiz bitmiyor; topladığımız altınları çaldırmamız, ganimetimizi savunmmız gerekiyor. Savunma tarafında tuzaklarımızla tek başımıza mücadele verebildiğimiz gibi loncalar oluşturup müttefiklerimizle birlikte savunma yapabiliyoruz.

Erkan Calp

King of Thieves

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
511 TOPLAM İNDİRME

King of Thieves kolay bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil platform oyunu

King of Thieves eğer boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir mobil platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan King of Thieves, Cut the Rope gibi başarılı yapımlarıyla tanıdığımız ZeptoLab tarafından geliştirilmiş bir başka oyun. King of Thieves'de ana kahramanımız küçük bir hırsız. Kahramanımızın macerası tutsak edildiği hapishaneden kaçmasıyla başlıyor. Sonrasında ise kendi zindanımızı kuruyoruz ve tarihin gördüğü en büyük hırsız olmak için maceraya atılıyoruz.

King of Thieves temel olarak mücevherleri ve altınları çalmaya çalıştığımız bir beceri oyunu. Çok oyunculu altyapıya sahip olan King of Thieves'de altınları ve mücevherleri diğer oyuncuların zindanlarından çalmamız gerekiyor. Oyunu oynayan her oyuncu kendi zindanını farklı tuzaklarla donatabiliyor ve bu sayede her seferinde karşımıza farklı bir zindan tasarımı çıkıyor. Bu tuzakları aşabilmek için ise kahramanımızı doğru zamanlama ile yönlendirmemiz gerekiyor. Kahramanımız sürekli ilerlerken ekrana dokunarak zıplamasını sağlıyoruz. Yön değiştirmek için ise duvarları kullnarak diğer yöne doğru zıplayabiliyoruz. Paralel uzanan duvarlar arasında arka arkaya zıplayarak da yukarıya doğru çıkabiliyoruz.

King of Thieves renkli 2 boyutlu grafiklerle donatılmış bir mobil oyun. Oyunu tek dokunuşla oynayabiliyorsunuz. Sevimli kahramanlara sahip olan King of Thieves her yaştan oyuncuya hitap etmekte.

Can Erdil Şentürk

King of Thieves

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
395 TOPLAM İNDİRME
82.5 MB DOSYA BOYUTU

King of Thrones, RPG türünden hoşlanan oyunseverlerin denemesi gereken yapımlardan biri.

King of Thieves, ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlence dozu yüksek bir oyun. Hem iPhone hem de iPad cihazlarımıza indirebildiğimiz bu oyunda PvP mücadelelere katılabiliyor ve rakiplerimizle amansız bir mücadeleye girişebiliyoruz.

Cut The Rope yapımcılarının elinden çıkan bu oyunda yapmamız gereken şey rakiplerimizin altınlarını ele geçirmek ve kendi altınlarımızı korumaya çalışmak. Dünya çapındaki oyuncularla mücadele ettiğimiz için skor tablolarına adımızı yazdırmak için epey ter dökmemiz gerekiyor. Oyunun en iyi yanlarından bir tanesi de kendi karakterimizi dilediğimiz gibi kişiselleştirebiliyor oluşumuz. Böylelikle diğer oyunculardan farklı bir tarz yaratabiliyoruz.

Oyunda toplamda 80 farklı tekli oyuncu görevi bulunuyor. Farklı tasarımlara sahip oldukları için bu bölümleri oynarken asla bir monotonluk hissine kapılmıyoruz. Kaliteli grafikleri ve eğlenceli atmosferiyle dikkat çeken King of Thieves iyi bir RPG oyunu arayanların göz önünde bulundurması gereken seçeneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

King of Thieves

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

King of Thieves, ZeptoLab'in Windows Phone platformuna ücretsiz sunduğu platform oyunu.

King of Thieves, mobilde tutulan oyunlardan Cut the Rope’un yapımcılarının imzasını taşıyan PvP çok oyunculu platform oyunu ve Windows Phone’da resmi olarak karşımıza çıkıyor. Yapımcının diğer oyunları gibi kısa sürede kendisine bağlattırmayı başarıyor.

ZeptoLab’in mobil platforma sürdüğü tek oyunu Cut the Rope değil. Yapımcının tüm platformlarda rastladığımız bulmaca – platform oyunu King of Thieves’de adından da tahmin edeceğiniz üzere amacımız dünyadaki en varlıklı hırsız olmak. Hırsızların kralı olmak çok basit değil. Rakiplerimizin kurdukları tuzaklardan ustalıkla geçerek altın ve cevherleri toplamamız, aynı şeyin bize olmaması için platforma tuzaklar yerleştirip ganimetimizi savunmamız gerekiyor. Altınlarımızı kaptırmamak için sürekli aktif olmalıyız.

Tek modlu oyunda 80’den fazla kullanıcıların oluşturduğu platformlarda mücadele verme veya çok oyunculu modda güvenilir müttefikler bularak düşman hırsız loncalarına karşı koyma seçeneği sunan oyunda karakterimizin görünümünü değiştirmemiz de mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • King of Kings 3

    King of Kings 3'un uçsuz bucaksız dünyasında çevrimiçi olarak diğer oyuncularla savaşmaya hazır mısın? Kralların kralı olabilmek senin elinde.
  • Sea of Thieves

    Sea of Thieves, Windows tabanlı bilgisayarlar üzerinden oynanabilen korsan temalı bir aksiyon-macera oyunudur.
  • King Arthur: Knight's Tale

    King Arthur: Knight's Tale Steam'de! Kral Arthur'un karanlık fantastik dünyasında geçen taktiksel RPG oyunu
  • Persona 5 Tactica

    Persona 5 Tactica ile Phantom Thieves'e katılın! Taktiksel savaşın ön planda olduğu Persona 5 Tactica ile Persona ile savaşa hazırlanın.
  • Milkmaid of the Milky Way

    Milkmaid of the Milky Way retro tarzda grafiklere sahip olan bir macera oyunudur
  • Monkey King

    Monkey King ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon-rol yapma oyunudur
  • Sea of Stars

    Sea of Stars ile nostaljinin dibini yaşayın. Klasiklerden ilham alınarak geliştirilmiş olan Sea of Stars RPG severleri memnun edecek bir yapım.
  • Nemezis: Mysterious Journey III

    Nemezis: Mysterious Journey III, iki turistin kendilerini gizemli olayların içinde bulduğu bulmaca macera oyunu.