Kings of the Realm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

Kings of the Realm ücretsiz olarak sunulan keyifli bir strateji oyunudur.

Kings of the Realm strateji oyunlarından keyif alanların göz atması gereken bir yapım. Zaten tamamen ücretsiz olarak sunulması oyunu deneyip sevmeyenler için herhangi bir kayba yol açmayacaktır.

Oyundaki temel amacımız sıfırdan başlayarak gelişmek ve düşmanlarla savaşarak şehrimizi daha da büyütmek. Bunu başarabilmek için yapmamız gereken şeyler arasında kaynakları verimli bir şekilde kullanmak ve ordumuzu mümkün olduğunca güçlü tutmak var.

Güçlü bir orduya sahip olmazsak düşmanlara karşı avantaj elde edemiyoruz. Ordumuzda yer vermek üzere kullanabileceğimiz okçular, mızrak birlikleri ve şövalyeler var.

Kings of the Realm’da göze hoş gelen grafikler kullanılmış ve grafiklerle tamamen uyumlu ses efektleri kullanılmış. Strateji oyunları dikkatinizi çekiyorsa Kings of the Realm mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında.

Emircan Erdoğan

Kings of the Realm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

King of the Real savaş ve strateji oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken türden bir yapım.

Kings of the Realm iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz keyifli bir strateji oyunudur. Oyunda kendi şehrimizi kuruyor ve rakiplerimizi yenmeye çalışıyoruz. PvP savaşlara katılabileceğimiz bu oyunda düşmanları yenebilmek için güçlü bir orduya ve ekonomiye sahip olmamız gerekiyor.

Diğer strateji ve savaş oyunlarında olduğu gibi Kings of the Realm’da da her şeye sıfırdan başlıyoruz ve giderek gelişmeyi amaçlıyoruz. Bu noktada sahip olduğumuz kanakları verimli bir şekilde kullanmalı ve şehrimizi büyütmek için etkili bir şekilde yapılanmalıyız.

Oyunda çok sayıda askeri birim bulunmakta. Okçular, şövalyeler, mızraklı birlikler bunlardan sadece birkaçı. Bu birimlerden oluşan ordularımızı mantıklı ve akılcı bir şekilde düzenlemeli, düşmanın planlarını gözlemlemeli ve ona göre yerleşim yapmalıyız.

Özet olarak Savaş ve strateji oyunları dikkatinizi çekiyorsa Kings of the Realm’ı mutlaka oynamanız gerektiği düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Royal Empire: Realm of War

    Royal Empire: Realm of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Kings Of The Vale

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir strateji oyunu
  • Clash of Kings

    Clash of Kings strateji oyunlarından hoşlananların denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Realm of Empires

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Warhammer Age of Sigmar: Realm War

    Etkileyici grafikler, aksiyon yüklü savaşlar!
  • Rise of the Kings

    Rise of the Kings, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Age of Kings: Skyward Battle

    Age of Kings: Skyward Battle ile orta çağ döneminde kendi imparatorluğunuzu kurun ve inanılmaz stratejiler geliştirin. Savaş atmosferinin iyi bir şekilde yansıtıldığı strateji oyunlarından bir tanesi.
  • Medieval Dynasty Game of Kings

    Yeni kral olarak devletini kalkındırabilir misin?