King's Raid

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağız.

Vespa Inc tarafından geliştirilen King's Raid mobil rol oyunları arasında yer alıyor. Android ve İOS platformunda 5 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan King's Raid 3D aksiyon RPG oyunu olarak adından söz ettiriyor. Destansı bir yolculuğa çıkacağımız oyunda dünyanın dört bir yanından milyonlarca oyuncu ile karşı karşıya gelecek ve gerçek zamanlı olarak mücadelelere katılacağız.

Birbirinden farklı çok sayıda kahramanların yer aldığı yapımda çarpıcı görseller eşliğinde yüksek kaliteli grafikler ile savaşabileceğiz. Çeşitli kahramanları için sık sık güncelleme alan yapımda dünya çapında etkinlikler ile ödüller yer alıyor. Gerçek zamanlı PvP savaşları eşliğinde mücadelelere katılacağımız oyunda sürükleyici bir oynanış ile karşılaşacağız.

Yapım Google Play’de 4.4 gibi bir inceleme puanı ile sergilenmeye devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

King's Raid

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
252.7 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağız.

Günümüzde 5 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan King's Raid mobil rol oyunları arasında oldukça popüler bir konumda yer alıyor. Hem Android hem de İOS platformunda tamamen ücretsiz olarak oynanan yapımda birbirinden farklı onlarca karakter yer alıyor. Dünya çapında milyonlarca oyuncuya sahip olan yapım gerçek zamanlı savaşlara ev sahipliği yapıyor.

Vespa Inc imzası ile geliştirilen King's Raid ekibin ilk mobil oyunu olma özelliğine sahip. Çarpıcı görsellerin yer aldığı oyunda oldukça sağlam 3D grafik açıları da yer alıyor. Dinamik gerçek zamanlı PvP savaşları ile oyunculara rekabet dolu bir oynanış sunan yapım, ücretsiz yapısı ile de mobil oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Başarılı yapım Google Play’de 4.4 gibi bir inceleme skor puanına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RAID: Shadow Legends

    Teleria dünyasını kurtarmak için savaşacağız.
  • Elora’s Raid

    Farklı özelliklere ve eşsiz kostümlere sahip onlarca anime karakterini yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Homeless Demon King

    Sürükleyici bir hikâye de birbirinden farklı tehlikeler ile mücadele edeceğiz.
  • Five Heroes: The King's War

    Rol dünyasına adım atacağız.
  • Be The King: Palace Game

    Çin dünyasına adım atacağız.
  • Knighthood

    Knighthood Android Oyunu İndir: King'in yeni rpg oyunu
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG