Kiss My Selfie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Kiss My Selfie uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca selfie çekebiliyor ve onları tüm dünyayla paylaşabiliyorsunuz.

Kiss My Selfie uygulaması, özçekim fotoğrafları seven Android kullanıcıları için hazırlanmış ücretsiz bir sosyal fotoğraf paylaşma ağı. Adından da anlayabileceğiniz gibi temel olarak selfie çekimlerine yönelik olması ise onu biraz daha kişiselleştirilmiş bir platform haline getiriyor.

Otomatik olarak ön kameranızı kullanan uygulama, dilerseniz çekimlerinizi yaptıktan sonra efekt ve filtreler uygulayarak onları süslemenize de yardımcı oluyor. Hem başkalarını takip edebilmeniz hem de kendi takip edilebilir profilinizi oluşturmanız ise popüler olmanıza oldukça katkıda bulunacaktır.

Etiketler, çerçeveler ve yazılar gibi diğer özelleştirme araçları da tabii ki Kiss My Selfie içerisinde unutulmamış. Selfie meraklıları göz atmadan geçmesinler derim.

Yiğit Ekim Demir

Kiss My Selfie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Kiss My Selfie uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan selfie fotoğraflarınızı çekebilir, onları tüm dünyayla paylaşabilirsiniz.

Kiss My Selfie uygulaması, selfie fotoğraf çekmek ve onları paylaşmaktan hoşlanan kullanıcıların popülerlik yakalayabilecekleri uygulamalar arasında ve iPhone yahut iPad sahipleri tarafından kullanılabiliyor. Hem fotoğraf çekebilen, hem onları efektlendirebilen hem de kendi sosyal ağı içerisinde paylaşmanıza izin veren uygulama, özçekim meraklılarının taleplerini karşılamakta yeterli olacaktır.

Otomatik olarak cihazınızın ön kamerasını kullanan uygulama, aynı zamanda çekimlerin ardından çerçeve, yazı, efekt, filtre gibi elementlerin fotoğraflara uygulanmasına izin veriyor. Takipçiler edinebilmeniz ve başkalarını takip edebilmenize ise size bu konuda çok yardımcı olacak ve popülerliğinizi arttıracak.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Editor & Perfect Selfie

    Photo Editor & Perfect Selfie: Android telefonunuz için en iyi fotoğraf düzenleme, rötuş, yüz güzelleştirme uygulaması
  • Facetune2 APK

    Facetune2 APK, selfie fotoğraflarınızı rötuşlamanıza yardımcı olan ve kişisel makyaj stüdyosu görevi gören fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • Microsoft Selfie

    Microsoft Selfie, Android cihazlarınıza çektiğiniz selfie'leri düzenleyebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Selfie Camera

    Selfie Camera, selfie fotoğraflarınızı iyileştirmek için kullanabileceğiniz Android uygulaması.
  • Smart Selfie

    Smart Selfie, Android cihazlar için geliştirilen en iyi selfie uygulamalarından biridir.
  • Selfissimo!

    Sadece pozunuzu verin. Selfissimo! sizin yerinize çeker.
  • SkinneePix

    SkinneePix, selfie fotoğraflarda olduğunuzdan daha ince görünmenizi sağlayan bir selfie uygulamasıdır.
  • Sweet Selfie

    Sweet Selfie mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir kamera uygulamasıdır.