Kiss of War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Seksi kızlarla savaşa girin.

Kiss of War, Unity oyun motoru kullanılarak geliştirilen yüksek kalitede grafiklere sahip mobil oyunlardan biri. İkinci Dünya Savaşı dönemine götüren mobil strateji - savaş oyununda tarihin en seksi kızlarıyla savaş ortamına giriyorsunuz.

Savaş alanını bütünüyle görmenizi sağlayan üçüncü şahıs kamera açısı ve savaş ruhunu hissettiren birinci şahıs görüş açısı sunan oyunda ordunuza liderlik ediyorsunuz. Düşmanlarınız yapay zeka değil, gerçek kişiler. Onlarla müttefik olma ya da tamamen karşınıza alma seçeceğiniz var. Oyunda lider konumunda, yerine geçebildiğiniz üç güzel kızdan da bahsetmek istiyorum. İngiltere’den Jessica; zırhlı personel taşıyıcı güçlerine liderlikte yetenekli. Diğerlerine kıyasla savaş için daha fazla birim yönetebiliyor. Fransa’dan Marjorie; tank güçlerine liderlikte yetenekli ve askerleri diğerlerinden daha hızlı hareket ediyor. Yunanistan’dan Grace; yüksek eğitimli biri. Araştırmada ve kaynakları toplamada iyi.

 

Erkan Calp

Kiss of War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
1.2 GB DOSYA BOYUTU

Seksi kızlar, savaş alanında

Kiss of War, tarihi strateji savaş oyunlarını sevenlerin keyifle oynayacağı, kaliteli grafiklere sahip bir mobil oyun. Görsellerden anlayacağınız üzere tarihin en seksi kızlarının savaşçı olarak yer aldığı, onların yerine geçip komuta ettiğiniz ordunuzla birlikte düşmanı savuşturmaya çalışıyorsunuz.

İkinci Dünya Savaşı’nın gerçek mücadelesi üzerine kurulu hikayeye sahip strateji oyunu olarak iOS platformunda yerini alan Kiss of War, adından tahmin edeceğiniz üzere kızları öne çıkaran bir yapım. Savaş Öpücüğü adlı oyunda seksi, birbirinden güzel kızlar komutan olarak yer alıyor ve onları kontrol ediyorsunuz. Her birinin ayrı yeteneği var. Oyunda görüş açışı sürekli değişiyor. Kimi zaman karakterin gözünden kimi zaman da savaş alanını bütünüyle görüyorsunuz. Sıcak çatışmalarda görevleri yerine getirirken bir yandan da güzel komutanın direktifleri doğrultusunda üssünüzü geliştiriyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gears POP!

    Gears POP! İndir (Android): Gears of War oyuncuları buraya!
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Art Of War 3

    Command & Conquer mobile taşındı!
  • Pocket Kingdoms: War of Glory

    Harika vakit geçirebileceğiniz eşsiz bir strateji oyunu
  • War of Mafias

    Mafyalar zombilere karşı
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Game of War - Fire Age

    MMO Strateji oyunlarının izinden giden Game of War - Fire Age, detaylı yapısı ve uluslararası oyun arkadaşlarına uygun dil çevirileriyle dikkat çekiyor.
  • Origins of an Empire

    Tarihi mobil oyunları sevenler bu yapımı kaçırmamalı!