Kiwi Wonderland

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Kiwi Wonderland, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir beceri ve aksiyon oyunudur. Herkesin bir hayali varsa oyundaki karakterimiz sevimli kuş Kiwi'nin hayali de uçmak. Bunun için de ona sizin yardımcı olmanız gerekiyor.

Bir rüya perisi ona yardım edip rüyasında uçmasını sağlıyor ve harikalar diyarına bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Rüyasında uçarak ilerliyor ve önüne çıkan engellere karşı dikkatli olması gerekiyor. Aynı zamanda da altınları toplaması gerekiyor.

Oyun yapısı olarak Jetpack Joyride'a benzediğini söyleyebilirim. Ekrana parmağınızla dokunduğunuzda yukarı çıkan Kiwi dokunmadığınızda ise yerde yürüyor. Fakat hem yerde hem havada bazı kuşlar yoluna çıkıyorlar.

Ayrıca engeller bununla da sınırlı değil çünkü bazı yerlerde buz sarkıt ve dikitleri olan platformlara da dikkat etmek gerekiyor. Altınların dışında bazı güçlendiricileri de toplayarak ilerlemesi gerekiyor. Ayrıca kuşların üzerine basarak daha fazla puan toplayabiliyorsunuz.

Sevimli karakterleri ve göze hoş gelen grafikleri ile oynaması kolay fakat ustalaşması zor bir oyun mekaniği sunan Kiwi Wonderland bence her yaştan oyuncunun severek oynayabileceği tarzda bir oyun.

İlerlerken çıkan yeşil güçlendiricilerden yeterince toplayabilirseniz bir bonus turuna giriyor ve gökyüzüne zum ederek çok daha fazla altın toplama şansına kavuşabiliyorsunuz. Genel olarak keyifli bir oyun olan Kiwi Wonderland boş vakitleri değerlendirmek için güzel bir seçenek olabilir.

Elifcan Mehekli Çakmak

Kiwi Wonderland

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Kiwi Wonderland, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Oyunda en büyük hayali uçmak olan Kiwi adlı sevimli kuşa yardımcı olmak bir tek sizin elinizde.

Kiwi Wonderland gerçekten eğlenceli bir oyun yapısına sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Oyunda ekrana dokunarak Kiwi'nin yukarılara çıkmasını sağlıyorsunuz. Dokunmadığınız zaman da yere inip yerden yürümeye devam ediyor.

Açıkçası oyun yapısı olarak Jetpack Joyride'ı çok andırdığını söyleyebilirim. Eğer uzun süre oyunu oynadıysanız ve farklı fakat benzer bir oyun arıyorsanız Kiwi Wonderland onun açığını kapatacak bir oyun diyebilirim.

Oyunda bir rüya perisi Kiwi'ye yardım edip rüyasında uçmasına imkan tanıyor ve siz de onun uçmasına yardımcı oluyorsunuz. Harikalar diyarı gibi yerlerde, neon renklerle ve hoş görüntülerle uçarak ilerliyorsunuz.

Uçarken aynı zamanda bazı engellere dikkat etmeniz gerekiyor. Örneğin havada uçan kuşlar var ve bu kuşların tepesine basabilirseniz daha fazla puan topluyorsunuz. Aynı zamanda dikenli platformlara da dikkat etmeniz gerekiyor.

Tabi ki burada da uçarken altınları ve çeşitli güçlendiricileri toplamanız gerekiyor. Örneğin yeşil güçlendiricilerden yeterince toplayabilirseniz bir bonus turuna giriyor ve gökyüzüne zum ederek çok daha fazla altın toplama şansına kavuşabiliyorsunuz.

Eğer siz de bu tarz oyunları seviyorsanız Kiwi Wonderland'i indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Kiwi Castle Run

    Keyifli bir oyun olarak karşımıza çıkan Super Kiwi Castle Run'da şövalye olmak isteyen bir kiviyi kontrol ediyoruz.
  • LEAGUE OF WONDERLAND

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil rol yapma oyunu
  • Kiwi Dash

    Kiwi Dash oldukça eğlenceli bir platform oyunudur
  • Clever Kiwi

    Clever Kiwi, tamamen ücretsiz olarak sunulan, eğlenceli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Kiwi

    Kiwi uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm dostlarınıza kolayca sorularınızı yöneltebiliyor ve cevaplar alabiliyorsunuz.
  • Kiwi Camera

    Kiwi Camera, Android cihazlarınız ile çektiğiniz fotoğraflara filtre, çerçeve ve sticker ekleme işlemleri yapabilmenizi sağlayan ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!