KleptoDogs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli deneyim sunan bir hayvan besleme oyunu

KleptoDogs, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil köpek besleme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Çocukların beğenerek oynayabileceği türden bir oyun olarak dikkat çeken KleptoDogs, sevimli hayvanları besleyip vakit geçirebileceğiniz bir oyundur.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz türden bir mobil oyun olan KleptoDogs, sevimli köpek yavrularını besleyip onlarla oynayabileceğiniz türden bir oyundur. Tüm köpek ırklarına sahip olan oyunda uzaylı köpekler dahi yer alıyor. Son derece keyif verici bir atmosfere sahip olan oyunda gönlünüzce eğlenebiliyorsunuz. Hayvanlarla oynayıp onları besleyip mini oyunları geçmeye çalıştığınız KleptoDogs, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Renkli ve hoş grafikleriyle de hoş bir atmosfere sahip olan oyunda kolay kontroller yer alıyor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız KleptoDogs sizi bekliyor.

KleptoDogs oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

KleptoDogs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
369 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli vakit geçirebileceğiniz bir oyun

KleptoDogs, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden sevimli hayvanları besleyip onlarla oynayabileceğiniz oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz.

Sevimli köpeklerle oynayıp zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil oyun olan KleptoDogs, özellikle çocukların beğenerek oynayabileceği türden bir oyun diyebilirim. Tüm köpek ırklarına sahip olan oyunda uzaylı köpekler dahi bulunuyor. Eğlenceli atmosferiyle dikkat çeken KleptoDogs, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz oyunda gönlünüzce eğlenebiliyorsunuz. Hayvanlarla oynayıp onları besleyip mini oyunları geçmeye çalıştığınız KleptoDogs, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Renkli ve hoş grafikleriyle de hoş bir atmosfere sahip olan KleptoDogs'u sakın kaçırmayın.

KleptoDogs oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fallout Shelter Online

    Fallout Shelter Online Android İndir: Fallout Shelter'ın devam oyunu
  • TAP! DIG! MY MUSEUM!

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • 7 Legends: Craft Adventure

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • Episode APK

    Episode APK Android oyunu, aşk, romantizm, macera, drama içeren hikayeler yaşatıyor. En sevdiğiniz hikayedeki ana karakter olmak istemez misiniz?
  • Avakin Life APK

    Avakin Life APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir 3 boyutlu sanal dünya oyunudur.
  • Block City Wars APK

    Block City Wars APK Android, gangsterler, mafyalar, haydutlar, polislerle dolu bir suç şehrinde geçen piksel macera oyunu.
  • Restaurant Story

    Restaurant Story, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir restoran işletme oyunu.
  • The Wolf

    The Wolf, online gerçek zamanlı oynanış sunan kurt simülasyonu oyunu.