KlikIt Original

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Zevkli deneyim sunan bir masa oyunu

KlikIt Original, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir masa oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız.

Renkli ve heyecan verici deneyim sunan bir mobil masa oyunu olan KlikIt Original, stratejik hamleler yaparak rakiplerinizi alt etmeye çalıştığınız bir oyundur. Dünya çapındaki oyunculara meydan okuyabileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşıp liderlik koltuğuna oturabiliyorsunuz. Farklı ve zorlu seviyelere de sahip olan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Basit bir oynanışa ve renkli grafiklere sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Birbirinden özel hediyeleirn de sahibi olabileceğiniz oyunda keyifli anlar geçirebiliyorsunuz. Ekstra özel güçler de kullanarak rakiplerinizin önüne geçebileceğiniz oyunda altınları toplamanız gerekiyor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız KlikIt Original sizleri bekliyor.

KlikIt Original oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

KlikIt Original

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
297 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir masa oyunu

KlikIt Original, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir masa oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Eşsiz mücadelelere sahne olan oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunu olarak nitelendirebileceğim KlikIt Original, arkadaşlarınıza meydan okuyup yüksek puanlar kazanabileceğiniz bir oyundur. Beyninizi sınırlarına kadar zorlamanız gereken oyunda rakiplerinizi alt etmeli ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Basit bir oynanışa ve sürükleyici atmosfere sahip olan oyunda bir takım özel güçler de kullanabiliyorsunuz. Kaliteli grafikleri ve zorlu seviyeleriyle de ön plana çıkan oyunda işiniz bir hayli zor. Birbirinden özel hediyeleirn de sahibi olabileceğiniz oyunda keyifli anlar geçirebiliyorsunuz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız KlikIt Original sizleri bekliyor.

KlikIt Original oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RISK APK

    RISK Global Domination APK, popüler kutu oyunlarından Risk'i mobil platforma taşıyor. Risk Mobile oyunu oynaması ücretsiz!
  • Star Wars: Imperial Assault

    Taktiksel tabanlı bir masa oyunu
  • The Chameleon

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kart oyunu
  • Feud

    Kendine has kurallarıyla dikkat çeken bir strateji oyunu
  • Plato: Best Multiplayer Games

    Android tabanlı mobil cihazlarda çalışan Plato mobil uygulaması, aynı platformda hem oyunları hem de sohbeti barındıran ve hoş vakit geçirebileceğiniz bir masa oyunu uygulamasıdır.
  • Tavla Oyna APK

    Tavla Oyna APK ile gerçek zamanlı tavla oynayabilirsiniz.
  • Onmyoji Chess

    Harika deneyim sunan bir mobil satranç oyunu
  • Chesspert

    Harika deneyim sunan bir mobil satranç oyunu