Knight Slinger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Knight Slinger, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.

Knight Slinger, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor. Etkileyici grafiklerin yer aldığı oyunda kutsal toprakları fethetmeye çalışıyorsunuz.

Oldukça etkileyici bir oyun olarak dikkat çeken Knight Slinger, kargaşanın sonlandırılması ve yeniden aydınlık günlerin hakimiyet sağlaması için mücadelelerin gerçekleştiği bir oyundur. 500'den fazla üç boyutlu karakterin yer aldığı oyunda eşsiz savaşlara katılım sağlıyor ve şövalyeler birliğini toplamaya çalışıyorsunuz. ön saflara doğru ilerlemeli ve savaşı kontrol altına almalısınız. Etkileyici savaş sahnelerinin gerçekleştiği oyunda farklı yetenekleri kullanabiliyor ve rakiplerinizi daha kolay alt edebiliyorsunuz. Karakterinizi geliştirebilir, farklı ekipmanlarla donatabilir ve farklı savaş ortamlarında mücadele verebilirsiniz. Fantastik zindanları, zorlu arenaları ve eşsiz kurgusuyla Knight Slinger oldukça zevkli bir oyundur. 

Mücadele gücü oldukça yüksek olan Knight Slinger'da savaşlara tam anlamıyla doyuyorsunuz. Bir an bile olsun bitmeyen savaşlarda galibiyetler kazanarak yüksek puanlara ulaşabilir ve aynı zamanda arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz. Gerçekçi grafikleri ve heyecan verici müzikleriyle de Knight Slinger sizi oyunun içerisinde gibi hissettiriyor.

Knight Slinger oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Knight Slinger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Knight Slinger, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.

Knight Slinger, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur. Oldukça ilgi çekici bir oyun olarak karşımıza çıkan Knight Slinger'da sürekli olarak mücadelelerin içerisine giriyorsunuz.

Mücadele gücü yüksek bir oyun olarak karşımıza çıkan Knight Slinger, karakterlerin geliştirilmesi ve farklı savaşlara katılmasını temel alan bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor. Farklı bir kurguya sahip olan oyunda kargaşaya son veriyor ve huzurun yayılmasının sağlıyorsunuz. Eşsiz savaşların gerçekleştiği oyunda zorlu rakiplerle mücadele ediyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Oyunda ön saflara ilerledikçe işler zorlaşıyor ve daha zorlu mücadelelere girişiyorsunuz. Oyunu arkadaşlarınızla da oynayabilir ve onlarla mücadele edebilirsiniz. Farklı ekipmanların ve 500'den fazla karakterin yer aldığı Knight Slinger'da fantastik oyun mekanlarında ilerliyorsunuz. Savaşların bitmediği bu oyunu mutlaka denemelisiniz. 

Mücadele gücü yüksek olan Knight Slinger'da savaşlara da doyuyorsunuz. Gerçekçi grafikleri ve heyecan verici müzikleriyle de Knight Slinger sizi oyunun içerisinde gibi hissettiriyor.

Knight Slinger oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Nexo Knight: Merlok

    LEGO Nexo Knight: Merlok mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Knight And Magic

    Knight And Magic, anime savaşçıları kontrol ettiğiniz online macera, mmorpg oyunu.
  • Tap Knight and the Dark Castle

    Tap Knight and the Dark Castle, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • King’s Knight

    King’s Knight, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen, otuz yıl sonra yeniden oyun dünyasına kazandırılmış sürükleyici bir tür rol yapma oyunudur.
  • Wind-up Knight

    Wind-up Knight yüksek eğlence sunan bir platform oyunudur
  • Wind-up Knight 2

    Wind-up Knight 2 başarılı bir platform oyunudur
  • One Epic Knight

    One Epic Knight kaliteli grafiklerle donatılmış bir Android oyunudur
  • Knight Fever

    Knight Fever, karakterinizle birlikte düşmanları geçmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.