Knights Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Knights Fall, Android telefonda oynayabileceğiniz orta çağ temalı aksiyon bulmaca oyunu.

Knights Fall, Android platformunda orta çağ temalı aksiyon bulmaca oyunu olarak yerini alıyor. Yüzüklerin Efendisi filminden tanıdığımız çirkin yaratıklara karşı imparatorluğumuzu koruma mücadelesi verdiğimiz yapımda senaryo modunda 120’nin üzerinde bölüm oynuyoruz.

Orta çağ havasının tek kelimeyle “kusursuz” yansıtıldığı savaş oyununda Orklara karşı direnmeye çalışıyoruz. Kalemizin kapılarına kadar gelen yaratıklar az sayıda olmalarına karşın oldukça güçlüler. Kalemizin kapılarını kırmadan onları bitirmemiz gerekiyor. Neyse ki; sağlam bir orduya sahibiz. Kısa sürede oldukça kalabalık bir ordu kurabiliyoruz. Daha da güzeli savaştıkça yeni kahramanlar ordumuza dahil oluyor.

Orta çağ filmlerinde gördüğümüz sahneleri yaşatan oyun, savunma modu ve puan odaklı meydan okuma modu olmak üzere iki mod sunuyor. Savunma modunda imparatorluğumuzu kötü Orkların istilasından korurken, yüksek puan yapmaya odaklandığımız meydan okuma modunda kale kapılarımızı koruyoruz.

Erkan Calp

Knights Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Knights Fall, iPhone ve iPad'de oynanabilen en iyi orta çağ savaşı oyunu.

Knights Fall, iPhone ve iPad’de keyifle oynayacağınız orta çağ savaşı oyunu. Filmleri aratmayan savaş sahneleri, sinematik ara sahnelerle süslenmiş sürükleyici senaryosu, üst seviye grafikleri ile mobildeki en iyi orta çağ temalı savaş oyunlarından biri. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz.

iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapmasıyla benden tam puan alan orta çağ oyununda senaryo modunda 120’nin üzerinde bölüm boyunca imparatorluğumuzu Orkların istilasından korumaya çalışırken, meydan okuma modunda kalemizin kapılarını zorlayan Orkları farklı stratejiler izleyerek durdurmaya çalışıyoruz.

Oyun, başta da söylediğim gibi gerek hikayesiyle gerekse de atmosferiyle kendisine bağlıyor. Başında saatler harcayacağınız aksiyon yüklü bulmaca öğelerini de içerisinde barındıran bir orta çağ savaş oyununa kendinizi hazırlayın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Knights Fight: Medieval Arena

    Knights Fight: Medieval Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Rival Knights

    Gameloft tarafından ücretsiz olarak sunulan Rival Knights oyunseverlere aksiyon dolu bir deneyim sunuyor.
  • Human Fall Flat APK

    Human: Fall Flat APK, rüyaları kontrol edebildiğimiz aksiyon türünde bir oyundur.
  • Tower Knights

    Tower Knights, kule şövalyeleri yerine geçip yaratıklara karşı savaştığınız bir Android oyunu.
  • Epic Fall

    Epic Fall bağımlılık yapan bir mobil aksiyon oyunudur
  • Excalibur: Knights of the King

    Excalibur: Knights of the King mistik bir hikayeye sahip klasik tarzda atari oyunlarını andıran bir Android oyunudur
  • Deus Ex: The Fall

    Deus Ex: The Fall, Android kullanıcılarının akıllı telefon ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri üç boyutlu grafiklere sahip etkileyici bir aksiyon oyunudur.
  • Nonsense Fall

    Nonsense Fall, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz sunduğu yeni oyunu.