Knives Out

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8,656 TOPLAM İNDİRME

PUBG benzeri aksiyon macera oyunu

Knives Out, çok oyunculu macera oyunu PlayerUnknown's Battlegrounds kısa adıyla PUBG benzeri oynanış sunan yapımlardan biri. 6400m*6400m ıssız bir alana dağılmış durumda olan 100 oyuncu terk edilmiş evlerde silah toplayarak birbirilerini öldürmek için yarışıyor. Hayatta kalmayı başarabilen 1 kişi  oyunun kazananı oluyor.

Multiplayer aksiyon macera oyunu PUBG’yi mobil platforma taşıyan yapımlardan biri olan Knives Out, 6.4 kilometrekarelik alanda 100 oyuncuyu bir araya getiriyor.

Yaşam belirtisinin olmadığı yere paraşütle iniş yapan oyuncular herhangi bir silaha sahip olmadıklarından hayatta kalabilmek için silah arayışına giriyor. Terk edilmiş evlerde silah ve işe yarar bir şeyler bulunmakta ancak tüm oyuncuların gözü evlerde olduğundan biriyle karşılaşma ihtimaliniz oldukça yüksek. Bu açıdan çok hızlı olmalısınız. Açık hedef olarak ilerlemek, pusuya yatıp beklemek, gizlenerek ateş etmek… Nasıl davranacağınız size kalmış. Tek hedefiniz var: ayakta kalan son savaşçı olmak.

Erkan Calp

Knives Out

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
413 TOPLAM İNDİRME
630 MB DOSYA BOYUTU

PUBG'yi mobile taşıyan kaliteli yapımlardan

Knives Out, multiplayer oynanış sunan popüler oyun PUBG (PlayerUnknown's Battlegrounds) benzeri mobil oyun arayanların hoşuna gidecek bir yapım.

Paraşütle 100 oyuncuyu bir araya getiren ıssız bir alana iniş yapıp doğrudan aksiyona giriyorsunuz. Sağa sola ateş açarak ilerleme, pusuya yatma, gizliden ilerleme, gruplaşma… Stratejinizi belirleyin, harekete geçin!

YouTuber’ların gözde oyunlarından PUBG’yi mobile taşıyan kaliteli yapımlardan biri Knives Out. 100 oyuncu, 6.4 kilometrekarelik ıssız bir alanda buluşuyor. Terk edilmiş evlerle dolu, yaşam izleri taşımayan bu yerde herkes birbirini öldürmek için uğraşıyor. Oyuncuların silahla başlamaması, silah bulmaya çalışmaları oyunun en güzel tarafı. Silah bulmak iççin daldığınız evlerde karşınıza düşman da çıkabiliyor. Bu noktada kaçış tek seçenek ancak sürekli kaçarak kazanabileceğiniz bir oyun olmadığını unutmayın. Unutmayın, tek bir hedefiniz var o da; ayakta kalan son savaşçı olmak.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Black Survival

    PUBG benzeri online hayatta kalma oyunu
  • LifeAfter - The Day After Tomorrow

    LifeAfter - The Day After Tomorrow: Zombili açık dünya online hayatta kalma oyunu
  • ARK Survival Evolved APK

    ARK Survival Evolved APK, online ve tek oyunculu oynama seçeneği sunan adada hayatta kalma oyunu. ARK Mobile oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Last Pirate APK

    Last Pirate APK Android macera oyununda ıssız adada hayatta kalma mücadelesi veren bir korsanın yerine geçiyorsunuz.
  • Space Armor 2

    Space Armor 2, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir uzay temalı tps oyunu.
  • Fallen World: Jurassic Survivor

    Dinozorlar, zombilerle dolu kıyamet dünyasında hayatta kalma mücadelesi
  • Rogue Agents

    Counter Strike benzeri online TPS oyunu
  • LifeAfter: Night falls

    Hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir mobil aksiyon oyunu