Knock Knock

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Knock Knock ile yeni insanlarla tanışmanın keyifli ve ilginç yollarını keşfediyoruz.

Knock Knock, yeni insanlarla tanışmak ve sohbet etmek isteyen Android cihaz sahiplerinin göz atması gereken uygulamalardan bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama sayemizde o an etrafımızda bulunan diğer kullanıcıları görebiliyor ve onlarla keyifli sohbetler başlatabiliyoruz.

Uygulamayı diğer arkadaşlık ve sohbet uygulamalarından ayıran şey ise özgün bir kullanım deneyimi sunuyor olması. Çevremizde bulunan ve daha önce tnaışmış olduğumuz kişileri, tıpkı kapı çalar gibi parmağımızı ekrana iki kez tıklatarak bulabiliyoruz.

Uygulama üzerinde tanıştığımız kişiler elbette ki ilk başlarda telefon numaramız gibi kişisel bilgilerimize erişim sağlayamıyor. Bu da kullanıcıların güvenliğini artıran unsurlar arasında yer alıyor. Uygulama üzerinden başlattığınız sohbeti dilerseniz telefon numaranızı vererek farklı ortamlarda sürdürebilirsiniz.

Knock Knock özellikle grup içerisindeki bireylerin yeni kişilerle tanışma ve o kişilerle sohbet etme isteklerini seviyeli ve güvenli yoldan gerçekleştirebilecekleri bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Knock Knock

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Knock Knock ile etrafımızdaki kişileri bulup sohbetler başlatabiliyoruz.

Knock Knock, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş ilginç bir sohbet ve arkadaşlık kurma uygulaması olarak tanımlanabilir.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama, çevremizdeki diğer kullanıcıları bulmamıza ve sohbetler başlatabilmemize imkan veriyor.

Knock Knock'ın kullanımı ise son derece ilginç. Çevredekileri bulabilmek için ekranımızı adeta kapı çalar tıklatmamız yeterli oluyor. Zaten uygulamanın ismi de buradan geliyor. Bu ilginç kullanım deneyimine bir de uygulamanın şık ve sade tasarımlı arayüzü eşlik ediyor.

Etrafımızdaki kullanıcılar profil fotoğrafları ve isimleriyle birlikte ekranımızda listeleniyorlar. Bu listeden dilediğimiz kişiyi seçerek sohbete başlayabiliyoruz. Uygulamanın en iyi yanları arasında kullanıcıların LinkedIn ve Facebook hesap bilgilerini de listede gösteriyor olması.

Yeni kişilerle tanışmak, çevrenizde kimlerin olduğunu bulmak ve sohbetler başlatmak istiyorsanız Knock Knock'a göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • Knock Down

    Knock Down, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir arcade oyun.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Knock'em All

    Parkurları geçerken karşına çıkan düşmanları vur.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.