Kochadaiiyaan:Reign of Arrows

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
127 TOPLAM İNDİRME

Kochadaiiyaan:Reign of Arrows heyecan dolu bir aksiyon oyunudur

Kochadaiiyaan:Reign of Arrows, Android işletim sistemlerini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Kochadaiiyaan:Reign of Arrows'da Kochadaiiyaan adlı tarihi kahramanımızın hikayesi konu alınmaktadır. Bir krallık muhafızı olan Kochadaiiyaan şehrini istila eden düşman ordusuna karşı ölüm kalım mücadelesi vermektedir. Kahramanımız bu iş için okunu ve yayını kullanarak okçuluk yeteneklerini konuşturuyor ve toprakları için efsanevi bir müadeleye girişiyor.

Kochadaiiyaan:Reign of Arrows 3. şahıs bakış açısından oynanan bir oyundur. Oyunda kahramanımızın etraftaki çeşitli eşyaların arkasına siper almasını sağlıyoruz ve düşmanlarımıza birer birer nişan alarak etraftaki bütün düşmanları temizlemeye çalışıyoruz. Oyun kolayca oynanabilmekte ve kontroller problem yaratmamakta.

Kochadaiiyaan:Reign of Arrows'da farklı bölümlerde savaşırken grafikler de bölümlerle birlikte değişiyor. Oyunun görsel kalitesi oldukça iyi. Oynanışı daha eğlenceli kılan bonuslar bölümlere serpiştirilmiş. Kimi zaman toplayacağımız bu bonuslar sayesinde düşmanlarımızı ok yağmuruna tutabilmekte üzerlerine mancınık ateşi salabilmekteyiz. Kochadaiiyaan:Reign of Arrows bize oyunda ilerledikçe kahramanımızın zırhını ve silahlarını geliştirme imkanı da sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Last Arrows

    Ok ve yay ile canavar avlayacağız.
  • Endless Arrows

    Endless Arrows, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz küp ilerletme oyunu.
  • Anger of Stick 5 APK

    Anger of Stick 5 APK, şehri zombilerden kurtardığınız mobil için popüler çöp adam oyunu.
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • Edge of Reality: Ring of Destiny

    Edge of Reality: Ring of Destiny, Android işletim sistemi kullanan cihazlarda çalışabilen bir tür aksiyon oyunudur.
  • Rules of Survival

    Rules of Survival İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan battle royale oyunları arasında
  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!