Kodak Moments

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Çektiğiniz fotoğrafların baskısını alarak saklamak istiyorsanız, Kodak Moments ile en yakın mağazaya sipariş verebiliyorsunuz.

Kodak Moments uygulamasıyla, Android cihazlarınızdan çektiğiniz fotoğrafların baskısını almak oldukça kolay hale geliyor.

Her nerede olursanız olun, baskı almak istediğiniz fotoğrafları size en yakın Kiosk’a göndererek hiçbir ücret ödemeden mağazadan alabiliyorsunuz. Sadece mağazalardan değil, isterseniz kapınıza kadar da teslim edilebiliyor. Facebook, Instagram, Flicker ve Dropbox entegrasyonu sayesinde, bu platformlarda bulunan fotoğraflarınıza da erişebiliyor ve aynı şekilde sipariş verebiliyorsunuz. Eğer herhangi bir Kodak mağazasındaysanız, baskı almak istediğiniz fotoğrafı Kodak Picture Kiosk’a aktararak anında baskı alabilirsiniz. Eğer evinizde ya da başka bir yerdeyseniz, en yakın kiosk’u bulabilir ve fotoğrafınızı gönderebilirsiniz.

10x15 cm’den 60x91 cm boyutuna kadar baskı sipariş edebileceğiniz uygulama ile fotoğraflarınızı baskı öncesinde özelleştirebilmeniz de mümkün. Eğer klasik fotoğraf albümlerinden vazgeçemiyor ve fotoğraflarınızı kolayca bastırmak istiyorsanız Kodak Moments uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Kodak Moments

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Kodak Moments uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdaki fotoğraflarınızı bastırabilirsiniz.

iPhone ve iPad cihazlarınızda yer alan fotoğraflarınızdan baskı almak istiyorsanız, Kodak Moments uygulamasıyla bu işi çok kolay hale getirebilirsiniz.

Cihazınızda yer alan fotoğrafları ya da o anda çekmiş olduğunuz fotoğrafları zahmetsizce bastırmanıza imkan sağlayan Kodak Moments uygulaması ile baskılarınızı ister mağazadan isterseniz de kapınıza teslim şeklinde alabiliyorsunuz. Kodak mağazalarında yer alan kiosklara uygulama üzerinden bağlanarak, anında baskı alabilmenize yardımcı olan uygulama ile isterseniz oturduğunuz yerden sipariş de verebilir ve baskıların kapınıza kadar teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Facebook, Instagram, Flicker ve Dropbox hesaplarınızda bulunan fotoğraflara erişerek bu fotoğraflardan da sipariş verebilmenize olanak sağlayan Kodak Moments uygulaması, bu anlamda oldukça avantajlı görünüyor diyebilirim. Çeşitli fotoğraf düzenleme araçlarını da barındıran uygulama, baskı öncesinde fotoğraflarınızı özelleştirmenizde yardımcı da oluyor. Siz de fotoğraflarınızın baskılarını zahmetsizce almak istiyorsanız, uygulamayı iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Facebook Moments

    Moments, Facebook tarafından yayınlanan bir fotoğraf paylaşma uygulamasıdır
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.